رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن : حضور آیت‌الله جوادی‏آملی باعث ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی دردانشگاه های شهرستان دماوند می گردد

۰۳ تیر ۱۳۹۳ | ۱۶:۰۵ کد : ۵۰۰ اخبار

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن
دکترنقی شجاع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن گفت ،حضور حضرت آیت‌الله جوادی‏آملی در شهرستان دماوند برکاتی زیادی را برای مردم این منطقه وبه خصوص دانشگاه های شهرستان های پردیس،دماوند وفیروزکوه را به همراه دارد.
رئیس واحدرودهن درحاشیه دیدار با آیت الله جوادی آملی به خبرنگارآنا گفت: یکی از فرصت‌هایی که در شهرستان دماوند فراهم شده، حضور علما و فرهیختگان در این شهرستان است.
شجاع با بیان اینکه حضور این عالم ربانی باعث ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی و اقتصادی در شهرستان دماوند می‌شود، گفت: آیت‌الله جوادی آملی با اقامه نمازجماعت در روستای احمدآباددماوند فرصتی را برای دانشگاهیان و جوانان مشتاق به معارف الهی فراهم کرده است تا آنها را با عرفان ناب آشنا کند.
رئیس واحدرودهن گفت: افتخارمان این است که در فضایی تنفس می‌کنیم که معطر به عطر خوش عالمان دینی وبزرگان تشیع است.
رودهن:خبرگزاری آنا-ایرج صادقعلی

1393/4/3