بزرگداشت سردارشهید علی رمضانی درواحدرودهن/ شهدا مظهر قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۹:۰۸ کد : ۴۹۷ اخبار

مئسول نهادمقام معظم رهبری درواحدرودهن  گفت: شهدا مظهر قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند و باید به آنان افتخار کرد.
به گزارش خبرنگارآنا، حاج آقاسراج درمراسم بزرگداشت سردار شهید علی رمضانی که باحضور خانواده آن شهید بزرگوار،جعمی از شهروندان آبعلی ،شجاع رئیس واحد،معاونین،استادان،کارکنان ودانشجویان درمسجدپیامبر اعضم(ص)دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزارشدگفت: به مردم و خانواده این شهید گرانقدر تسلیت و تبریک عرض می‌کنیم.
وی تصریح کرد: تسلیت از باب اینکه با جانباز شهیدی هم‌چون حاج علی رمضانی، فردی ولایت‌مدار و مردم‌دار وداع می‌کنیم.
 مئسول نهادمقام معظم رهبری درواحدرودهن  اضافه کرد: تبریک نیز از این جهت که به یاران شهیدش پیوست
سراج با اشاره به حضور پرشور مردم در تشییع پیکر این شهید گرانقدر گفت: شهدا مظهر قدرت جمهوری اسلامی ایران هستند و باید به آنان افتخار کرد.
وی به حضور شهید علی رمضانی در آبعلی اشاره کرد و افزود: حضور این شهید عطر بوی کربلا را به آبعلی تجلی بخشید و امروز شهر آبعلی همانند کربلاست.
سراج اضافه کرد: عطر کربلا به این دلیل پراکنده شده که شهدا منتسب به امام حسین (ع) هستند و مسیرشان راه سالار شهیدان و علمدار کربلاست.
وی افزود: امروز همه باید طبق همان وصیت شهدا و فرامین ولی امر مسلمین، مطیع ولایت باشیم.
سردار رشید اسلام، علی رمضانی، جانباز 70 درصد و آزاده اهل آبعلی که ریاست شورای اسلامی این شهر را نیز بر عهده داشت، بر روی دست هم‌شهریان خودش در کنار 11 شهید گلگون‌کفن دیگر این شهر تدفین شد.
از مهم‌ترین خصوصیات اخلاقی شهید رمضانی می‌توان به ولایت‌مداری، مردم‌داری و برخورداری از روحیه‌ای انقلابی اشاره کرد.
پیکر مطهر شهید رمضانی از سه راهی آبعلی به سمت گلزار شهدا با صدای گروه موسیقی پادگان تیپ 35 نوهد ارتش تشییع و پس از اقامه نماز بر پیکر این شهید در کنار دیگر شهدای گرانقدر شهر آبعلی تدفین شد.
همچنین مراسم بزرگداشت این شهید، در روز پنج‌شنبه 18 اردیبهشت ماه از ساعت 14 تا 16 در مسجد صاحب‌الزمان (عج) محله احمدیه شهر آبعلی در شهرستان دماوند برگزار می‌شود.

1393/2/17 14:38:30