بیانیه مراکز و واحد های دانشگاهی شهرستان دماوند به مناسبت سالروز حماسه 9 دی

۰۶ دی ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۵ کد : ۴۹۲ اخبار
درقضیه ی 9 دی سال 88 یک نکته اساسی است وآن نکته برمیگردد به ...

درقضیه ی 9 دی سال 88 یک نکته اساسی است وآن نکته برمیگردد به هویت انقلاب وماهیت انقلاب یعنی همان روحی که حاکم بود براصل انقلاب ما وآن حضور عظیم تاریخی درسال 57 همان روح درماجرای 9 دی نشان داده شد کمااینکه درقضایای گوناگون دیگر هم نشان داده شده لیکن در 9 دی به شکل بارزی نشان داده شده به طوری که جای انگار وتردید وتامل برای هیچ کس از بدخواهان ودوستان ودشمنان ودیگران باقی نگذارد آن روح چه بود ؟ روح دیانت حاکم بردلهای مردم بود پس اینجان مادوتاعنصر درکنارهم داریم یک عنصر ، عنصر مردم است که مردم در هرکشوری درهرجامعه ای اگر چنانچه همت کنند بصیرت به خرج بدهند عمل کنند ووارد میدان بشوند میتوانند همه مشکلات راحل کنند یعنی بزرگترین کوه ها درمقابل حضور مردم از بین میرود میتوانند کوه های بزرگ را جابه جا کنند . این یک حقیقت آشکاری است که بسیاری از تحلیلگران اجتماعی درکشورهای اسلامی ودیگر کشورها آن را درست لمس نکردند درک نکردند ما این را لمس کردیم هنر بزرگ امام بزرگوار ما هم همین بود .

بیانات مقام معظم رهبری مدظله العالی ـ دیماه 91

ملت غیور ، ولایتمدار وبصیر ایران اسلامی آنگاه که احساس کنند دین وعزت اسلام عزیز درمعرض خطر بی حرمتی ودست اندازی بیگانگان وعمال سرسپرده وجاهل آنان است دست ازهمه چیز حتی مال وجان خود کشیده ویکدل ویک صدا باایمان وآگاهی وبصیرت بالای خویش وارد صحنه شده ودرمقابل اینگونه فتنه ها می ایستد .
9 دی 88 یکی از عرصه های تجلی این روح بصیرت وهمبستگی ملت شهید پرور وخداجوی ایران اسلامی است که به جهانیان ثابت کرد هنوز پس از گذشت بیش از سه دهه از انقلاب اسلامی نهضت کربلا وشور حسینی همچنان در رگ وپی این ملت جریان داشته وبه هیچ وجه در برابر فتنه ها ودسیسه های ابرقدرتها ساکت وساکن نخواهد شد . واکنون ما دانشگاهیان شهرستان دماوند درسالروز این حماسه مقدس وتاریخی درسال تولید ملی حمایت از کار وسرمایه ایرانی که افتخار سرسپردگی به نهضت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) وسرمشق از آن درفرهنگ وزندگی ما جاویدان است با پیش روی قرار دادن منویات حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب ، حضرت امام خامنه ای ( مدظله العالی ) درراه سربلندی وعزت اسلام عزیز ومیهن اسلامی مان کوشیده وبه جهانیان اعلام میداریم که تا پای جان در راه حفظ وحراست از ارزشهای دینی واعتقادی وآرمانهای والای رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره ) وهزاران شهید گلگون کفن این دیار ایستاده ایم .
همچنین کوبنده تر از همیشه به خواص بی بصیرتی که باعث وبانی فتنه سال 88 شدند هشدار میدهیم که به کوری چشم دشمنان وعمال جاهل ومزدور آنان مردم غیرتمند ایران اسلامی بار دیگر درصحنه انتخابات سال 92 با صلابت وشکوه بیش از پیش خواهد درخشید وحسرت دست اندازی وغلبه سیاسی وفرهنگی آنان برایران اسلامی را بردلهایشان خواهد نشاند .