برگزاری کارگاه تحلیل شبکه اجتماعی فیس بوک درواحد رودهن

۲۵ آذر ۱۳۹۲ | ۱۴:۵۰ کد : ۴۹۱ اخبار
برگزاری کارگاه توانمندسازی فعالین فرهنگی سیاسی در عرصه سایبری و مجازی ...

برگزاری کارگاه توانمندسازی فعالین فرهنگی سیاسی در عرصه سایبری و مجازی دردانشگاه آزاداسلامی رودهن.
به گزارش خبرنگارآنا ،حجت الاسلام و المسلمین سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن گفت : امروزه عرصه اینترنت، به عنوان موثرترین میکروفون اطلاع رسانی، تبلیغ و فعالیت های اثر بخش است.
بنا براین گزارش وبه همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن وبرای آشنایی با فرصت ها و تهدیدات شبکه های اجتماعی برای حضور در عرصه مجازی، یک دوره کارگاه تحلیل شبکه اجتماعی فیس بوک برگزار شد. حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن ضمن بیان این خبر افزود: این کارگاه که با استقبال دانشجویان فعال فرهنگی سیاسی مواجه شد، با حضور مهندس سید ابوالقاسم هاشمی برگزار و با رضایت شرکت کنندگان همراه بود.
مهندس هاشمی ابتدا با ذکر این نکته که فیس بوک یک وب سایت اجتماعی و محصول دنیای ارتباطات و فناوری اطلاعات است، که در حال حاضر به طور رایگان در اختیار مردم جهان قرار دارد؛ تعریف جامعی که در این خصوص می توان ارائه داد اینست که : شبکه های اجتماعی یک وسیله برای ایجاد ارتباط اجتماعی مجازیدر یک دنیای  غیر واقعی بر پایه اینترنت هستند که در سالهای اخیر و با توجه به ایجاد فاصله و شکاف بین نسلها از یک طرف و کمرنگ شدن روابط رودررو از طرف دیگر پیشرفت روز افزونی داشته اند.
در ادامه وی به ذکر مزایا و معایب این محیط پرداخته و با اشاره به اینکه نفوذ و رسوخ شبکه جهانی اینترنت و شبکه های اجتماعی به درون لایه های آشکار و پنهان زندگی افراد در جهان امروزی موجب ایجاد هویت هایی در میان افراد شده است که می توان آنرا هویت سیال نامید، هویت های سیّالی که در فضاهای ناهمگون بوجود می آید. یکی از مباحث مطرح شده جایگاه فیس بوک در میان دانشجویان بود. وی در پایان با ارائه پیشنهادهایی در خصوص استفاده آگاهانه از این محیط خاطر نشان کرد: به جوانان و نوجوانان و به طور کلی به تمام افراد استفاده کننده، از شبکه های اجتماعی مجازی توصیه می شود در کنار تعامل با این دنیای مجازی بین دنیای واقعیو مجازی تعادل برقرار کنند چرا که توجه صرف به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نتیجه ای جز تک بعدی شدن و فاصله گرفتن از دنیای واقعی نخواهد داشت.

1392/9/25 11:58:49