با حضور معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اولین گردهمایی اعضای کمیته راهبردی همایش ملی اعتیاد برگزار شد

۲۲ مرداد ۱۳۹۳ | ۲۰:۱۳ کد : ۴۸۹ اخبار

اولین گردهمایی اعضای کمیته راهبردی همایش ملی اعتیاد با حضور دکتر سعید کاردار معاون دانشجویی و سایر اعضای هیئت رئیسه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نقی شجاع رئیس واحد رودهن، نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری، سازمان امور جوانان وزارت ورزش، سازمان صدا و سیما، معاونت پیشگیری از آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش، رئیس پلیس فتا کشور، پلیس مبارزه با مواد مخدر، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، سازمان زندان ها، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی کشور، بخش مشاوره سلامت وزارت علوم، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران، بخش کاهش تقاضا سازمان ملل در تهران، سازمان بهزیستی کشور، مشاوره دانشگاه تهران و خوارزمی، که قرار است در واحد رودهن برگزار شود در واحد علوم و تحقیقات برگزار گردید.

به گزارش خبرنگارفرهیختگان؛دکتر سعید کاردار معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هدف از برگزاری این همایش به صورت کاربردی و نتایج آن در جهت حل مشکلات دانشجویی و در جهت استفاده سایر سازمان ها خواهد بود.

وی گفت: به همین منظور از تمامی ظرفیت های لازم برای هرچه بهتر برگزار شدن این همایش استفاده خواهد شد. بدین منظور، از وزارت بهداشت و وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش، امور ورزش، پلیس فتا، پلیس مواد مخدر، مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه و سایر ارگان ها جهت برگزاری کمیته راهبردی همایش و تعیین اهداف و محورهای فرعی این همایش دعوت شده است.

دکترنقی شجاع رئیس واحد رودهن ضمن خیرمقدم از کلیه مهمانان که دعوت دانشگاه رودهن را پذیرفته بودند از دکتر کاردار معاون دانشجویی به واسطه قبول پیشنهاد واحد رودهن مبنی بر برگزاری همایش ملی اعتیاد تشکر و قدردانی نمود.

وی گفت: موضوعات این همایش دردو محور اصلی مواد مخدر و فضای مجازی مورد بررسی قرار می گیرد و امیدواریم که خروجی خوبی داشته باشد وبه همین دلیل از دست اندرکاران متخصص در این امردعوت به همکاری شده است.

وی همچنین عنوان کرد: در حاشیه این همایش،برگزاری کارگاه های مختلف تخصصی، نمایشگاه عکس و کتاب نیز پیش بینی شده است.

1393/5/22 15:43:09