دانشگاهیان دانشگاه آزاد رودهن با آرمانهای امام راحل تجدید میثاق کردند

۱۵ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۲:۳۷ کد : ۴۸۷ اخبار

همزمان با سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دانشگاهیان واحدرودهن با آرمان های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
به گزارش خبرنگار آفرینش، هیئت رئیسه، کارکنان، اساتید و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن صبح امروز همزمان با سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با حضور در حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با آرمان های امام و انقلاب تجدید میثاق کردند.
در تجدید میثاق دانشجویان و دانشگاهیان با آرمانهای انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و بیعت با مقام معظم رهبری که با شعار «دانشگاه اسلامی، عقلانیت، دین باوری و اعتدال»، با حضور پرشور جامعه علمی و دانشگاهی ایران اسلامی برگزار شد؛ دانشگاهیان واحدرودهن با اهدای تاج گل و نثار فاتحه به روح پرفتوح رهبر کبیر انقلاب اسلامی با آرمان های رهبر فقید جمهوری اسلامی ایران تجدید بیعت کردند.

رودهن:خبرنگارآفرینش –ایرج صادقعلی

1392/11/14   15:07:01