۲۶ مهر ۱۳۹۰ | ۱۳:۵۶ کد : ۴۸۴ اخبار
به استحضار می رساند مرکز آموزش و تحقیقات گروه صنعتی ...
به استحضار می رساند مرکز آموزش و تحقیقات گروه صنعتی ویستا  به منظورارتقای دانش و علمی کارشناسان و تکنسین های فنی سازمان ها و دانشگاه ها در نظر دارند  دومین دوره آموزش طراحی مخازن تحت فشار به همراه اصول پیاده سازی توسط نرم افزار PVElite را در مهر ماه سال 90 برگزار نماید.

نحوه ثبت نام :
-
پرداخت مبلغ 4000000 ریال به ازای هر نفر به صورت چک  در وجه گروه ویستا و یا واریز به شماره حساب 1032800029901 بانک سپه به نام آقای شهرام غیاثی
(هزینه ثبت نام شامل هزینه های دو روز حضور در دوره ، پذیرایی و ناهار،مجموعه جزوه و کتاب های مرتبط و گواهینامه حضور در دوره می باشد.)
- اولویت ثبت نام بر اساس زمان ارسال مدارک شامل فرم ثبت نام و رسید واریز وجه ثبت نام می باشد و با تکمیل ظرفیت،ثبت نام متوقف خواهد شد. در صورتی که مدارک ثبت نام پس از تکمیل ظرفیت دریافت شوند ، بلافاصله نسبت به استرداد مدارک و وجه ثبت  نام اقدام خواهد شد.
- دانشجویان رشته های مرتبط با ارائه مدارک معتبر از 10% تخفیف برخوردار خواهند بود.
 لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88243735-021 آقای بیات تماس حاصل فرمایید.