اخذ مجوز دو محصول جدید مرکز رشد واحد رودهن از وزارت بهداشت

۰۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۸ کد : ۴۸۱۵ اخبار
شرکت دانش رنگین نانو ساختار مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، موفق به اخذ مجوز از معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت در زمینه دومحصول رنگ ساختمانی آنتی باکتریال معطر و نمونه کلیر آنتی باکتریال و هاردنر گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر مالک میرهاشمی معاون پژوهش و فناوری واحد اظهار داشت: این دو محصول قابلیت استفاده در صنایع، کلینیک ها، بیمارستان ها، آزمایشگاه ها، آموزشگاه ها و اماکن تفریحی و ورزشی، مهد کودک ها و سایر اماکن عمومی را دارند، امیدواریم برای حمایت و رشد این شرکت ها و کمک به رونق تولید داخلی، از محصولات تولیدی این شرکت که از لحاظ کیفیت بالاتر از محصولات خارجی است استقبال شود.

وی در ادامه افزود:  نمونه های مذکور دارای فعالیت ضد باکتریایی بوده و از رشد 2 باکتری اشرشیاکلی و استافیلوکوکوس اورئوس جلوگیری می کنند..

( ۱ )