موافقت کمیسیون پژوهش و فناوری شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور واحد رودهن

۰۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۷ کد : ۴۸۱۲ اخبار
پس از گذشت نزدیک به ۵ سال از آغاز فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور ،واحد رودهن با پیگیری ها و تلاش دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن و حوزه معاونت پژوهش و فناوری و مرکز رشد موضوع اخذ موافقت اصولی فعالیت مرکز رشد واحد رودهن در جلسه کار گروه تخصصی فناوری وزارت علوم و تحقیقات مورخ ۹۸/۲/۲مطرح و موافقت شد..

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر مالک میرهاشمی معاون پژوهش و فناوری واحد گفت: پس از ارایه گزارش و مستندات لازم و کافی در جلسه ، کمیسیون پژوهش و فناوری شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی در جلسه مورخ 8/2/8 9 با فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به مدت 2 سال موافقت و طی نامه شماره 57569 به آقای دکتر طهرانچی ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

میرهاشمی افزود:  با توجه به ویژگی های خاص مرکز رشد این واحد و استقبال بی نظیر شرکت ها و واحدهای فناور برای استقرار در آن امید است با یاری خداوند بزرگ و تلاش های مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در آینده ای نزدیک شاهد فعالیت های ثمربخشی در زمینه حمایت از ایده ها و تبدیل آنها به ثروت در این مرکز باشیم.

( ۱ )