تاسیس بیمارستان و رشته های پزشکی در واحد رودهن

۰۲ بهمن ۱۳۸۹ | ۲۰:۰۳ کد : ۴۶۸ اخبار
جاسبی در جمع خبرنگاران خبر داد:
تاسیس بیمارستان و رشته های پزشکی در واحد رودهن
خبرگزاری ایسکانیوز: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از تاسیس بیمارستان و ایجاد رشته های پزشکی در واحد رودهن خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" دکتر عبدالله جاسبی در جمع خبرنگاران گفت: به دلیل حادثه خیز بودن و عدم وجود بیمارستان در منطقه رودهن به زودی بیمارستان 96 تختخوابی در واحد رودهن تاسیس می شود.
وی در خصوص تعطیلی 16 واحد پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هیچ یک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تعطیل نشده و ما فقط برخی از رشته های پرستاری و مامایی را در سال ها قبل متوقف کردیم که در حال حاضر تعدادی از این رشته ها دوباره راه اندازی شده است.
جاسبی در پاسخ به سوالی مبنی بر رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص طرح هدفمندکردن یارانه ها گفت: ما با تهیه چندین بخشنامه و ارسال آن به زیرمجموعه ها، مسوولین و مجلس را در اجرای بهتر این طرح کمک می کنیم و با پایین آوردن هزینه ها و صرفه جویی سعی می کنیم فشاری بر دانشجویان وارد نکنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص طرح دورکاری دولت گفت: هنوز این طرح را در دانشگاه مورد بررسی قرار نداده ایم.

( ۴ )