گرامیداشت هفته پژوهش در واحد رودهن/گام بلند دانشگاه آزاد اسلامی در جهت حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان

۲۵ آذر ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۷ کد : ۴۶۴ اخبار

مراسم هفته پژوهش با حضور دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر نقی شجاع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر مالک میرهاشمی معاون پژوهش و فناوری رودهن، معاونین، جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار شد و از پژوهشگران برتر واحد رودهن تقدیر بعمل آمد.

به گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ دکتر مالک میرهاشمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ضمن ارائه گزارشی از فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از تمام امکانات و ظرفیت های خود در حمایت از پژوهش و پژوهشگر جهت تولید علم و دانش و درآمدزایی استفاده خواهد کرد.

دانشگاه آزاد بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان هست.

دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تاکید بر حرکت به سمت پژوهش محوری و شتاب علمی کشور با کیفیت بالا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان است  و با توجه به پتانسیل و ظرفیت عظیمی که دارد باید بروندادهای علمی و پژوهشی اش در سطح دانشگاه، منطقه و جهان نیزبرتر باشد.

وی گفت: چشم انداز اصلی این دوره از مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی پژوهش محوری و کارآفرینیاستو پژوهشگران باید برنامه پژوهشی تدوین و بر اساس آن حرکت کنند و فعالیتشان را روی موضوعات خاص متمرکز کرده و از پراکندگی در کارهای پژوهشی بپرهیزند.

گام بلند دانشگاه آزاد اسلامی در جهت حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان

واشقانی فراهانی گفت: از سیاست های مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی در چارچوب برنامه های کلی کشور حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان، تاسیس مراکز رشد،بنگاه های اقتصادی و توسعه تحصیلات تکمیلی است.

وی گفت: چشم انداز اصلی ما این است که برنامه های مان در این دوره از مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی پژوهش محورو کارآفرین باشد و جایگاه برتر را در سطح منطقه بدست آوریم و به اهداف بلندی که برای دانشگاه آزاد ترسیم کردیم دست پیدا کنیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه اثربخشی نتایج علمی باید در اقتصاد، شکوفایی اقتصادی و شرایط بهزیستی مردم مشهود باشد گفت: پژوهشگران ما باید با هوشیاری و مجهز شدن به آخرین یافته های علمی برای پذیرش مسئولیت در جامعه ای که با چالش های بزرگی مواجه هست آماده شوند.

دانشگاه رودهن دانشگاه بسیار بزرگ با ظرفیت بسیار بالا

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دانشگاهی بسیار بزرگ با ظرفیت بسیار بالایی است و با برنامه ریزی دقیق می تواند از تمامی ظرفیت ها و منابع پژوهشی در جهت رشد و بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی و جامعه اسلامی ایران گام بردارد.

دکتر شجاع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در حاشیه این همایش به خبرنگار فرهیختگان گفت: در عصر حاضر که سرعت رشد علم و فناوری رو به افزایش است پیشرفت جامعه مستلزم داشتن چشم انداز مناسب با استفاده از نیروهای کارآمد می باشد.

وی گفت: رسالت اصلی پژوهشگر صیانت از حریم علم و تحقیق است و در این راستا محققان و پژوهشگران به عنوان اهرم های فکری باید به مانند روشن کننده راه، دنیای جدیدی را فرا روی بشریت ترسیم نمایند.

رئیس واحد رودهن گفت: برگزاری هفته پژوهش فرصت مناسبی است تا استادان و دانشجویان چالش های فراروی مسائل پژوهشی را بررسی کنند و برای تبدیل تهدیدها به فرصت ها ایده های بهتری را ارائه دهند.

در پایان از تعداد 10 نفر پژوهشگر برتر و مولفان و مترجمان برتر واحد با اهداء لوح سپاس و هدایای دیگر تقدیر به عمل آمد.

1393/9/25     09:37:59