جایگاه حضور دانشگاهیان در جهاد اقتصادی

۲۱ فروردین ۱۳۹۰ | ۱۳:۵۶ کد : ۴۵۷ اخبار
حجه الاسلام محمد ابراهیم سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ، طی سخنرانی ...

حجه الاسلام محمد ابراهیم سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ، طی سخنانی در اولین روز فعالیت ادارات و دانشگاهها در سال جاری ، ضمن تبریک سال جدید و بیان اهمیت جایگاه نوروز در دیدگاه رسول اکرم (ص) و امامان معصوم (ع) ، به توضیح نام مهمی که از سوی مقام معظم رهبری برای سال جدید برگزیده شد ، پرداخت و جایگاه حضور دانشگاهیان در جهاد اقتصادی را تشریح کرد.
به گزارش آنا؛ وی افزود: هر ایرانی متعهد و غیور ، باید خود را در برابر این حرکت وجهاد عظیم ، سهیم دانسته و در هر مسئولیت و موقعیتی که قرار دارد ، نقش خود را به صورت شایسته ایفا نماید .
سراج در ادامه مطالب خود اظهار داشت : در این میان نقش مراکز علمی و فرهنگی اعم از حوزه و دانشگاه ، از همه مهمتر است . زیرا در هر کشوری ، این مراکز علمی و فرهنگی هستند که در جهت ارائه راهکارهای مفید و سازنده در مسائل و موضوعات گوناگون ، نقش راهبردی دارند .
حجه الاسلام سراج افزود : در مجموع دانشگاهیان باید از طریق امور ذیل در این جهاد فراگیر مشارکت نمایند تا به لطف خدا بتوا نیم شاهد ثمرات پر بار آن در آینده نزدیک باشیم :
تلاش علمی مضاعف و نیز ارائه پیشنهادات و راهکارهای علمی مفید به مدیران و مسئولان اجرایی کشور .
اهتمام در جهت تربیت نسلی آگاه ، عالم و متعهد .
توجه به اصل تعهد و ایمان به خداوند و کوشش در جهت ارتقاء فرهنگ اسلام ناب محمدی (ص) .
زیرا نهادینه شدن این امر ، در هدایت و جهت دهی صحیح امور و حل مشکلات مختلف جامعه اعم از اقتصادی ، سیاسی و اجتماعی نقش منحصر بفردی خواهد داشت .
1-دلسوزی نسبت به بیت المال ، وقت ارباب رجوع و رعایت اصل قناعت و پرهیز از اسراف در محیط کار و محیط خانه و خانواده .
اهتمام بر اجرای صحیح ارشادات و منویات رهبری معظم انقلاب که واقعا با بصیرت ، دلسوزی و روشن بینی خاص ، سکان دار کشتی جامعه است.
اهتمام بر اجرای صحیح قوانین و مقررات اداری .
همکاری و همراهی خیر خواهانه با روسا و مدیران دانشگاه وهمچنین همکاری وهمراهی متقابل روساومدیران بامجموعه دانشگاهی