اعزام تیم فوتسال کارکنان واحد رودهن به مسابقات کشوری دانشگاه آزاد اسلامی

۱۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۰ کد : ۴۵۴۷ اخبار
با حضور مهندس هاشمی فرمانده بسیج کارکنان واحد، وجمعی از همکاران ، اعضای کادر فنی مراسم بدرقه تیم فوتسال کارکنان واحد جهت اعزام به مسابقات سراسری دانشگاه آزاداسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، مهندس هاشمی ضمن عرض  تسلیت دهه فاطمیه و گرامیداشت چهل سالگی انقلاب وایام الله دهه فجر،  طی سخنانی کوتاه اظهار داشت: حتی داشتن بهترین بازیکنان و تدارکات نمی تواند ضامن قهرمانی یک تیم باشد با این حال ما تیم خوبی داریم و ارزیابی من از چندین ماه  تمرین تیم فوتسال،بسیار امیدوارکننده است و این تیم برای قهرمانی به مسابقات می رود و انتظار دیگری از آن نیست.

وی در ادامه ضمن تمجید و تجلیل از همه بازیکنان واعضای کادر فنی گفت: نام کاروان اعزامی به مسابقات کشوری فوتسال شهید ابراهیم هادی می باشد  و انشالله همه ما از منش اخلاقی و پهلوانی  این شهید شاخص درس ها بگیریم ،زیرا قهرمانان وپهلوانان  واقعی ایران زمین شهدا هستند.

وی در پایان ضمن تشکر از همراهی، حمایت و مساعدت های ریاست محترم واحد، معاون دانشجویی و فرهنگی و مسئول امور ورزشی برای همه ورزشکاران آرزوی توفیق روزافزون نمود و از همه همکاران درخواست نمود که برای سلامتی و موفقیت تیم فوتسال کارکنان دعا کنند.