مسئول کمیته دانشجویی کنگره ملی میرزا کوچک خان معرفی شد

۲۲ آبان ۱۳۹۱ | ۱۴:۳۰ کد : ۴۵۲ اخبار

علیرضا باژرنگ جانشین بسیج دانشجویی دانشگاههای آزاد اسلامی شرق استان تهران به عنوان مسئول کمیته دانشجویی کنگره ملی میرزا کوچک خان منصوب گردید.
به گزارش خبرنگار آفرینش ،باژرنگ جانشین بسیج دانشجویی دانشگاههای آزاد اسلامی شرق استان تهران و  مسئول کمیته دانشجویی کنگره ملی میرزا کوچک خان در خصوص کنکره میزا کوچک خان گفت :میرزا کوچک از شخصیت و اندیشه جهانی برخوردار است.
 وی اساتید ، محققان و دانشجویان کشورمان را به مشارکت فعال در ترویج و تبیین اندیشه‌های جهانی میرزا کوچک خان از جمله عدالت خواهی، عشق و آزادگی و استکبار ستیزی، فراخواند.
باژرنگ در پاسخ به سوالی درباره ویژگی‌ها و روحیات میرزا کوچک خان اظهار داشت: برخورداری از روحیه عدالت خواهی، ایمان و خداخواهی،عشق و آزادگی، جمهوری خواهی، مقاومت و استکبار ستیزی، شخصیتی جهانی به میرزاکوچک خان داده است .
وی گفت به لطف خدواند و با پیگیری مسئولین، این کنگره از سال آینده به عنوان کنگره بین المللی میرزا کوچک خان برگزار خواهد شد.
مسئول کمیته دانشجویی کنگره ملی میرزا کوچک خان خاطرنشان کرد: بدون تردید هر کس از قید و بند نژاد و مرز و جغرافیا فراتر رود، جهانی می‌شود و میرزا از چنین شخصیتی برخوردار است بگونه ای که در خارج از مرزهای کشورمان نیز بخوبی با شخصیت این مجاهد انقلابی و مبارز آشنا هستند.
علیرضا باژرنگ میرزا را روحانی مبارز و انقلابی و فرزند خلف و آزادی خواه ایران زمین دانست و گفت: سرزمین گیلان افتخار آن را دارد که مردی بزرگ و جهانی را در دامان خود پرورانده است و امروز همچون نگینی او را در حلقه انگشتری خویش جای داده است.
وی در پاسخ به سوالی درخصوص اهداف برگزاری کنگره ملی میرزاکوچک خان تصریح کرد: با برگزاری این کنگره به دنبال معرفی و شناساندن هر چه بیشتر و بهتر ابعاد مختلف شخصیتی و رفتاری میرزا و گردآوری اسناد تاریخی در خصوص قیام جنگل هستیم .
مسئول کمیته دانشجویی کنگره ملی میرزا کوچک خان همه دانشجویان بسیجی دانشگاهها را به مشارکت در برپایی باشکوه این کنگره دعوت کرد و اظهار داشت: در برپایی این کنگره به ویژه اساتید حوزه و دانشگاه ودانشجویان می‌توانند با ارایه توانمندی‌های علمی خود شخصیت میرزاکوچک خان را در ابعاد جهانی معرفی کنند.
وی زمان برگزاری اولین کنگره ملی بزرگداشت کوچک جنگلی را همزمان با سالروز شهادت آن مجاهد آزاده در سراسر کشور بویژه در استان گیلان اعلام کرد و با اشاره به فراخوان ستاد برگزاری این کنگره ،گفت: اساتید حوزوی و دانشگاهی  ودانشجویان در سه بخش علمی- پژوهشی ، فرهنگی - هنری و مستند می توانند مقالات و آثار علمی ، پژوهشی و هنری خود را به دبیر خانه کنگره ارسال کنند.

رودهن :خبرنگار آفرینش –ایرج صادقعلی

1391/8/22  11:00:21