تجلیل از پژوهشگران برتر واحد رودهن

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۶ کد : ۴۴۷۱ اخبار
رودهن: روابط عمومی دانشگاه بمناسبت هفته پژوهش، با حضور حجت الاسلام فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند، دکتر حسن شهرکی پور ریاست واحد، حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه، مهندس کچویی شهردار رودهن و اعضای شورای شهر، مسئولین ادارات دولتی، معاونان، مدیران،اعضای هیات علمی، کارکنان و جمع کثیری از دانشجویان طی مراسمی از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تقدیر و تشکر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، در ابتدا دکتر حسن شهرکی پور رئیس واحد ضمن خوشامد گویی  اظهار داشت:

هفته پژوهش فرصتی مغتنم جهت ایده پردازی و برنامه ریزی پژوهش محور در راستای طی نمودن مسیر توسعه کشور در امتداد پیشرفت تا دستیابی به افق 1404 بر مبنای سند چشم انداز،فراهم آورده است لذا پژوهش وکارعلمی بخشی از استحکام و قوام ساختار اقتصادی و فرهنگی کشور است که امتداد آن نوید بخش افق درخشان ایران فردا خواهد بود.هفته پژوهش به مثابه ی فرصتی است تاتحت لوای آن بتوانیم دستاوردهای علمی پژوهشی رادربخش های گوناگون به جامعه ی دانشگاهی معرفی کنیم .امسال مراسم هفته پژوهش دردانشگاه آزاداسلامی بارویکرد جدید ونگاه ویژه به دستاوردهای علمی پژوهشی وفناوری کارآفرینی تجاری سازی وتبدیل شدن آن ها به ثروت پیگیری می شود  . تشریح رویکردهای پژوهش از سه منظر اهمیت اقتصادی، امنیت ملی ،و به لحاظ فرهنگی پرداخته و بیان کرد: برای پژوهش تعاریف متعددی ارائه شده است اما آنچه در بین همه تعاریف نقطه مشترک دارد عبارتند از : فرایندی بودن پژوهش، نظم و استمرار در انجام فعالیت های پژوهشی و سوم کشف حقیقت یا افزایش آگاهی است .

شهرکی پور به عقد قراردادها و تفاهم نامه های پژوهشی  اداره توسعه و فناوری واحد  با ادارات و شرکت های خصوصی  اشاره کرد و گفت: امیدوارم با رویکرد جدید در نظر گرفته شده، دستاوردهای علمی- پژوهشی واحد بتواند   از نظر تجاری به رتبه ای برسد که باعث کارآفرینی، اشتغال و تولید ثروت در جامعه شود به مناسبت هفته پژوهش اززحمات تلاشگران سنگر علم وپژوهشگران مجرب درپیشبرداهداف متعالی ایران اسلامی را ارج می نهم وتوفیق روزافزون فعالان عرصه پژوهش وفناوری راازدرگاه ایزدمنان خواستارم

در ادامه این مراسم، حجت الاسلام فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند ضمن تبریک هفته پژوهش وروز حوزه ودانشگاه  به اهمیت جایگاه علم در نزد ادیان الهی اشاره کرده و اظهار داشت: هر کاری که بدون تحقیق و پژوهش انجام شود خطا و آزمون است و باعث هدر رفتن انرژی و سرمایه از نسلی به نسل دیگر می شود.

امام جمعه دماوند افزود: علمی خوب است که در راه خدمت کردن به انسانها باشد و وقتی علم میتواند در خدمت به انسان باشد که پژوهش محور و در راستای تعالیم الهی باشد.

فتاح دماوندی به نقش پژوهش در پیشگیری از آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت : ما اگر خواهان جامعه ای با نشاط، پویا و سرزنده باشیم  باید به پژوهش و اثراتی که میتواند با خود دنبال داشته باشد ایمان داشته باشیم و برای توسعه وپیشرفت کشور درهمه زمینه های اقتصادی سیاسی وفرهنگی واجتمایی باید مسئله پژوهش وتولید علم را مقدم بدانیم وبه دانشگاها وبه اساتید دانشگاها بیشتر اهمیت داده شود تا این پژوهش درمرحله عمل به کارآید وانشالله بتوانیم روزهای بهتری راپیش روی خود ببینیم ونسل آینده به ما افتخار بکنندکه نسل قبلی نسلی پژوهشگر بوده وسبب پیشرفت جامعه بوده اند.

در انتهای این مراسم دکتر حمید رضا فاطمی پور معاون علمی، ضمن ارائه گزارشی تحلیلی  از مجموعه اقدامات پژوهشی واحد در طول سنوات گذشته و از  زحمات چندین ساله دکتر مالک میر هاشمی معاون اسبق پژوهشی واحد به نحو شایشته تجلیل و توفیقات بدست آمده را نتیجه تلاش ایشان و همکاران  خدوم حوزه پژوهش اعلام کرد. حضور موفق مرکزرشد واحدهای فناور دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن دراولین فن بازار تجهیزات پزشکی درآبان ماه 97 ومجوز چاپ وانتشارجهارجلد کتاب درحوزهای مختلف .وافزایش تعداداعضای باشگاه پژوهشگران وبرگزاری کارگاها برای استادان درزمینه پژوهش ازفعالیتهای حوزه پژوهش می باشد.

در پایان از پژوهشگران برتر واحد در سال 97 بر اساس امتیاز کسب شده به شرح ذیل اعلام و با اهداء کارت هدیه و لوح یادبود تقدیر بعمل آمد.

1. دکتر محمدتقی درزی
  2. دکتر مالک میرهاشمی