سخنرانی علمی با محوریت نسل چهارم بازاریابی

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۶ کد : ۴۴۷۰ اخبار
رودهن: روابط عمومی دانشگاه سخنرانی علمی با محوریت نسل چهارم بازاریابی ، توسط مهندس محمد حسین صیادیان و با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی در واحد رودهن برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، در این جلسه، مهندس صیادیان ابتدا مبانی بازاریابی نظیر آمیخته های بازاریابی و تکنیک‌های انتخاب بازار هدف را همراه با مثال های مربوطه ارائه نمود. سپس به تاثیر تکنولوژی‌های تحول آفرین مانند تلفن های همراه روی بسیاری از مفاهیم همچون کسب وکار پرداخت. وی حضور فعال در فضای دیجیتال را با توجه به شرایط سخت رقابتی یک ضرورت برای شرکت ها دانست. درادامه این سخنرانی، بازاریابی دیجیتال به عنوان دیدگاهی نو و آینده‌ نگرانه به مقوله بازاریابی و نهایتاً کسب و کار معرفی و به روندها، مدل های کسب و کار و ابزارهای این حوزه پرداخته شد. همچنین نوع همزیستی بازاریابی دیجیتال با شکل سنتی بازاریابی مطرح و مثال‌هایی در این حوزه ارائه گردید.