دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران دانشگاه آزاداسلامی رودهن

۲۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۱ کد : ۴۴۵۶ اخبار
رودهن: روابط عمومی دانشگاه: دکترحسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به همراه حجت الاسلام مدیح امام جمعه بخش رودهن ، حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه ، حجت الاسلام احمد زاده و مسئول ستاد شاهد دانشگاه با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، در این دیدارها دکترحسن شهرکی پور با تجلیل از صبر، ایثار و فداکاری‌های خانواده معظم شهیدان، جانبازان و ایثارگران گفت:. آسایش و آرامشی که در جامعه حکم فرماست، مدیون همین فداکاری و ایثارگری‌های خانواده معظم شهیدان، جانبازان، ایثارگران، رزمندگان و آزادگان است که پاداش آنان نزد خدا محفوظ خواهد بود.

وی اظهار داشت: این خانواده ها مایه افتخار جامعه، میراث داران انقلاب اسلامی و سرمایه های معنوی کشور به شمار می روند و خدمت به آنها افتخاری بسیاربزرگ محسوب می شود.

رئیس واحد رودهن اذعان کرد: دیدار با این عزیزان موجب تقویت روحیه خدمت‌رسانی در مسئولان و موجب زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است و ما هرچه در توان داریم باید برای خدمت به خانواده شهدا، جانبازان، ایثارگران و خانواده های محترمشان انجام دهیم.

درادامه حجت الاسلام مدیح امام جمعه بخش رودهن  گفت: هرچه نظام جمهوری اسلامی دارد از برکت خون شهیدان است و اگر ایثار و فداکاری شهدا و ایثارگران نبود این امنیت و آرامشی که در حال حاضر کشور و مردم دارند هرگز وجود نداشت  و ما این همه پیشرفت در اقصی نقاط میهن عزیزمان را مدیون و مرهون ایثارگری ها و فداکاری های شهدا و ایثارگران عزیز هستیم.

حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن گفت: خانواده‌های  شهدا، جانبازان و آزادگان بزرگ‌ترین افتخار برای ما هستند، چراکه این خانواده‌ها باگذشت از جان و مال و فرزندان خود درس بزرگ شجاعت و ایثار را به همه آموختند.

در پایان این دیدارها، با اهدای لوح تقدیر از ایثار و فداکاری خانواده شهدا و جانبازان تجلیل به عمل آمد

( ۱ )