اصلاح الگوی مصرف نیازمند فرهنگ سازی پایدار است

۲۰ فروردین ۱۳۸۸ | ۱۵:۴۶ کد : ۴۴۵ اخبار
معاون فرهنگی واحد رودهن
اصلاح الگوی مصرف نیازمند فرهنگ سازی پایدار است
رودهن- خبرگزاری ایسکانیوز: معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در جمع دانشجویان، کارکنان و اساتید اظهار داشت اصلاح الگوی مصرف نیازمند فرهنگ سازی است تا همه افراد لزوم اصلاح مصرف را در خود نهادینه کنند.
به گزارش روز سه شنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"؛دکتر علیرضا چناری ضمن تبریک سال جدید بیان داشت: با آغاز سال جدید و تغییر رویه در طبیعت و نام گرفتن این سال به اصلاح الگوی مصرف،امیدواریم تا همه ما تغییرات اساسی در نوع مصرف خود ایجاد کنیم و با برنامه ریزی و مدیریت، مصرف صحیح منابع را به ظهور برسانیم.
وی افزود:تغییر و اصلاح الگوی مصرف نیازمند فرهنگ سازی است و این اصلاح هم در تولید و هم در مصرف کالا در بخش های مختلف جامعه باید بررسی و نهادینه گردد.
وی در ادامه گفت: امیدواریم تاخداوند متعال با الهامی که در تغییر فصل از زمستان به بهار به ارمغان می آورد ما نیز در آغاز سال جدید کاستی ها و ضعف ها را به فراموشی بسپاریم و نکات ارجمند در خدمت رسانی به میهن و مردم عزیزمان را تقویت کنیم.
دکتر چناری در خصوص برنامه های معاونت فرهنگی در سال جدید بیان داشت: مشورت و نظر خواهی از متولیان فرهنگی در تدوین طرح ها و برنامه های فرهنگی،تشویق و هدایت استادان و دانشجویان در جهت اجرای طرح های پژوهشی مرتبط با مسائل فرهنگی و مذهبی،برگزاری نشست های علمی، فرهنگی و مذهبی در قالب جلسات سخنرانی، برگزاری همایش ها و مسابقات کتابخوانی،برقراری ارتباط با مراکز تحقیقاتی و آموزشی و غیره از جمله فعالیت های پیش بینی شده معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در سال جاری خواهد بود.
وی ادامه داد:انتقال آموزه های دینی و فرهنگ ناب اسلامی از اولویت های معاونت فرهنگی واحد رودهن در سال جدید است و به همین منظور برگزاری اردوهای هدفمند و غنی سازی محتوای برنامه ها و کلاس های آموزشی، ایجاد سایت ها و نشریات فرهنگی و برگزاری کلاس ها و برنامه های قرآنی و همایش ها با هدف ارتقاء سطح فرهنگی و آموزه های دینی برای سال جدید در نظر گرفته شده است.