دومین همایش شورای مرکزی بسیج اساتید واحد رودهن در مشهد مقدس

۰۶ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۹:۳۶ کد : ۴۴۲ اخبار
این همایش با حضور دکتر نقی شجاع رئیس واحد و دکتر حسن شهرکی پور رئیس بسیج اساتید ...

دومین همایش شورای مرکزی بسیج اساتید واحد رودهن در مشهد مقدس
رودهن: خبرگزاری آنا

دومین همایش شورای مرکزی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در بارگاه ملکوتی ثامن الحجج حضرت امام رضا (ع) برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار آنا؛ این همایش با حضور دکتر نقی شجاع رئیس واحد و دکتر حسن شهرکی پور رئیس بسیج اساتید واحد رودهن، حجت الاسلام والمسلمین سراج مسئول نهاد مقام معظم رهبری در واحد رودهن و دیگر اعضای شورای مرکزی در رواق شیخ طوسی مرقد مطهر حضرت رضا (ع) برگزار گردید.

دکتر حسن شهرکی پور رئیس بسیج اساتید واحد رودهن گفت: امیدوارم این جلسه که در جوار مرقد حضرت رضا (ع) برگزار می شود با برکت باشد و حضرت رضا (ع) کمک کند تا طبق فرامین گهربار رهبر معظم انقلاب بسیج اساتید را هرچه بهتر به اوج معنویت برسانیم .

وی گفت: اولین جلسه بسیج اساتیدواحد رودهندر نیمسال اول 94-93 در مهر ماه سال جاری تشکیل شد و قرار بر این شد که مسئولین بسیج اساتید نسبت به سنوات گذشته عملکرد اثر بخش تری داشته باشند و با لطف خدا و کمک عزیزان تاکنون بیش از 150 پرونده تشکیل شد، حدود 50 پرونده هم در حال تکمیلاست و تا این لحظه 80 کارت برای اعضای فعال صادر گردید.

شهرکی پور ادامه داد: تلاش ما و اعضای شورای مرکزی بر جذب حداکثری استادان واحد برای عضویت در بسیج اساتید می باشد.

رئیس بسیج اساتید رودهن ضمن اعلام برگزاری مانور بزرگ بسیج اساتید کل کشور در بندر عباس گفت: با توجه به فعالیت گسترده بسیج اساتید رودهن بیشترین دعوت شدگان به این مانور از واحد رودهن می باشد.

شهرکی پور گفت: ما بسیجیان همه سرباز نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم و تمام سعی و کوشش ما بر این است که باعث حفظ آبروی نظام و دانشگاه آزاد اسلامی و سربازی فداکار برای جامعه اسلامی ایران باشیم.

بسیج مظهر قدرت نظام جمهوری اسلامی است

رئیس واحد رودهن ضمن تقدیر و تشکر از کلیه اعضای شورای مرکزی بسیج دانشگاه آزاد اسلامی رودهن گفت: مهم این است که بتوانیم استادان ارجمند را به عرصه فرهنگی وارد نماییم تا از این طریق دانشجویان را دعوت به فعالیتهای فرهنگی نماییم.

وی گفت: باید فعالیت های بسیج تقسیم بندی و سازماندهی گردد تا در آینده بسیار نزدیک همانند اتاق فکر عمل شود و از نظرات این عزیزان استفاده شود.

رئیس واحد رودهن گفت: همانطور که در جذب اساتید بسیار خوب عمل نموده اید در مسائل فرهنگی هم به نحو احسن فعالیت شود تا شرمنده شهدا و امام شهدا و مقام معظم رهبری نگردیم.

وی اظهار داشت: می باید محورهای فعالیت در بسیج اساتید مشخص گردد و بر اساس این محورها به اعضای شورای مرکزی مسئولیت داده شود و از این طریق می توان به سمت آموزش استادان و حتی دانشجویان حرکت کرد و کارهای مهم را به صورت تشکیلاتی به انجام رساند.

شجاع گفت: استادان بسیجی باید طوری فعالیت نمایند که فعالیت آنها دیده شود و هدف اصلی باید دانشجویان باشند و اعضاء باید به طوری فعالیت نمایند که انتهای کار به دانشجو ختم شود چون وظیفه اصلی ما هدایت دانشجو است.

رئیس واحد رودهن در پایان گفت: اگر روحیه بسیجی داشته باشیم کارها به نحو احسن پیش می رود. بسیج مظهر قدرت نظام جمهوری اسلامی است.

تفّکر بسیجی، تفّکر دانش، اندیشه، خرد جمعی با رویکرد اصلاح امور است

حجت الاسلام و المسلمین سراج مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، ضمن تقدیر از مسئول بسیج اساتید و استادان بسیجی حاضر در جلسه اظهار داشت:تفّکر بسیجی، تفّکر دانش، اندیشه، خرد جمعی با رویکرد اصلاح امور و سوق دادن خود، جامعه و جوانان به سمت خداوند متعال و تشکیل جامعه پیشرفته مدنی والهی است.

وی افزودند: در این میان تلاش ها و مساعی استادان بسیجی به عنوان جمع فرهیختة مؤمن می تواند در رسیدن به اهداف والای الهی و انسانی اسلام و انقلاب اسلامی نقش اساسی را ایفا می کند.

سراج در ادامه و با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند: اساتید فرماندهان و دانشجویان افسران جبهه جنگ نرم هستند، گفت: حساسیت شرایط حاضر به گونه ای است که غفلت از سوی فرهیختگان نزد خداوند متعال قابل بخشش نیست و اگر مجاهدت نمایند نیز دارای پاداش عظیم نزد خدا خواهند بود.

در طی دو جلسه فشرده ی کاری در دو روز متوالی مصوباتی در مورد برنامه های پیشنهادی اعضاء برای نیمسال دوم تحصیلی شامل دیدار با مراجع تقلید، برگزاری اردو های سیاحتی زیارتی، برگزاری نشست با کلیه اعضای بسیج اساتید، و انتشار نشریه الکترونیکی ویژه بسیج اساتید به تصویب اعضاء رسید. همچنین با اتفاق آراء مسئولین حلقه های علمی و صالحین و رابط های هر حلقه در دانشکده تعیین شدند.

1393/11/6 16:06:42