آیا می دانید؟

۱۷ آذر ۱۳۹۳ | ۱۷:۰۴ کد : ۴۴۰ اخبار
دانشگاه آزاد واحد رودهن...

« علم و تحقیق کلید قطعی پیشرفت کشور است » مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
دیروز: 14 آبان 1362آغاز حرکت دانشگاهی واحد رودهن با 67 نفر دانشجو
امروز: 14 آبان 1393 آغاز سی و دومین سال بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

آیا می دانید؟
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارای 28/2669  امتیاز و «رتبه جامع» می باشد؟
 تاکنون 67000 هزار نفر دانشجو از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دانش آموخته شده اند؟

 18179 هزار دانشجو در124 رشته و مقطع تحصیلی و به تفکیک شامل: 259 دانشجو در 15 رشته دکترا، 3126 دانشجو در 45 رشته کارشناسی ارشد و 13717 هزار در 74 رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در این واحد مشغول به تحصیل می باشند؟
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارای 7 دانشکده مصوب می باشد؟
 411 نفر عضو هیات علمی تمام وقت و نیمه وقت، 680 نفر مدرس مدعو و 605 نفر کارمند در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در امر تعلیم، تربیت و ارائه خدمات دانشگاهی اهتمام دارند؟

 فضاهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بالغ بر 748532  متر مربع اعیان و عرصه و بیش از 92504 متر مربع در مجتمع، مجتمع امام علی، سما، پژوهشکده کریتون و مزرعه کولیک می باشد؟

 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن یک مرکز تحقیقاتی در کولیک دارد؟
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارای 42 آزمایشگاه تخصصی، 2 لابراتوار زبان، 4 سایت اینترنتی، 44 کارگاه، 45 آتلیه واتاق رسم معماری،1کتابخانه تخصصی و 6 سایت تخصصی می باشد؟

 تاکنون بالغ بر 5/240 میلیارد ریال وام از محل صندوق رفاه به دانشجویان این واحد پرداخت شده است؟

 تاکنون بیش از 96 مقاله با درجه ISI و 44 مقاله علمی- پژوهشی و 1 مقاله علمی- ترویجی به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در مجلات معتبر علمی منتشر شده است؟
 تاکنون 385 طرح پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی و احد رودهن به انجام رسیده است؟
 بالغ بر 153900 هزار جلد کتاب در 48861 عنوان در کتابخانه های این واحد در دسترس محققین و علاقمندان می باشد؟
 تاکنون48 عنوان کتاب در این واحد دانشگاهی تالیف و 21 عنوان نیز ترجمه شده است؟
 پژوهشگران و محققین دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تاکنون در بیش از 36 سمینار معتبر داخلی و خارجی جهت ارائه مقاله به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن شرکت نموده اند؟
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن 312 بار مقام اول تا سومی مسابقات سراسری منطقه 8 دانشگاهی و سایر رشته های ورزشی کسب کرده است؟
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارای مرکز خدمات مشاوره و راهنمایی فعال می باشد و به صورت رایگاه خدمات ارائه می نماید؟
 کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارای کارت شناسایی الکترونیکی می باشند؟
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارای 6 نشریه مصوب تخصصی می باشد؟
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن 5 عنوان نشریه دانشجویی منتشر می نمایند؟
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارای رتبه برتر نماز در سطح کشور می باشد؟
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن بزرگ‌ترین واحد دانشگاهی در شرق استان تهران می باشد؟
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارای 16 انجمن علی، ادبی، هنری  دانشجویی می باشد؟
 آیا می دانید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارای 4 تفاهم نامه همکاری علمی و تحقیقاتی با مراکز داخلی می باشد؟

 دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارای 1 تفاهم نامه علمی و تحقیقاتی با انجمن کشت و سلول می باشد؟
 تاکنون 444 دوره آموزش ضمن خدمت برای کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن جمعاً به مدت 9062 هزار ساعت و13790 نفر ساعت در این دوره شرکت کرده اند؟

 دانشگاه دارای مهد کودک برای فرزندان اساتید، کارکنان و دانشجویان می‌باشد؟
 دانشگاه دارای خوابگاه برای دانشجویان خواهر و برادر می‌باشد؟
 دانشگاه دارای درمانگاه برای اساتید، کارکنان و دانشجویان می‌باشد؟
 دانشگاه دارای 3 سالن ورزشی در مجتمع و مرکز و یک زمین ورزشی رو باز می‌باشد؟
 دانشگاه در آینده نزدیک دارای بیمارستان 100 تختخوابی خواهد شد؟
روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن
www.riau.ac.ir  - info@riau.ac.ir