جلسه ستاد اقامه نماز بخش رودهن در اداره آموزش و پرورش

۲۶ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۹ کد : ۴۳۴۹ اخبار
رودهن: روابط عمومی باحضور حجت الاسلام مدیح امام جمعه بخش رودهن، مهندس ذوالفقاری بخشدار رودهن ، دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، رئیس کمیته امداد، فرمانده نیروی انتظامی و رئیس آبفای شرق تهران، جلسه ستاد اقامه نماز در اداره آموزش و پرورش بخش رودهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، این نشست با هدف توجیه برنامه های در دست اقدام ستاد اقامه نماز تا پایان سال جاری و چگونگی ترویج و توسعه فرهنگ نورانی نماز در بخش رودهن برگزار شد .

حجت الاسلام مدیح امام جمعه شهر رودهن ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته و  تشریح برنامه های فرهنگی- آموزشی ستاد اقامه نماز گفت: همانطور که همه ما میدانیم در دین مبین اسلام نماز یکی از فریضه‌های مهم و اصلی به‌ شمار می‌رود که به عنوان اولین رکن اسلام قرار گرفته و عامل ارتباط بین خدا و بندگان است.

وی افزود: اهمیت این فریضه در دین اسلام به گونه‌ای است که به عنوان ستون دین شناخته می شود بطوری که پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید :  نماز پایه و ستون دین شماست. همچنین در حدیثی از امام علی (ع) آمده: شما را به نماز و مراقبت از آن سفارش می‌کنم همانا نماز برترین عمل و ستون دین شماست.» بنا بر روایات متعدد از ائمه اطهار (ع) متوجه می‌شویم که نماز نقش ستون و تکیه گاه را در بنای اسلام ایفا می‌کند و بدون آن اسلام نمی‌تواند پایدار بماند.

مدیح خاطر نشان کرد: برجسته ترین اثر نماز، رسیدن به آرامش روحی و روانی است، چراکه نماز یاد خدا را در دل زنده می‌کند و یاد خدا ریشه تمام خوبی ها و زیبایی ها است که باعث آرامش دل می گردد. و به صراحت می‌توان گفت نماز عامل سازنده‌ای است که مقاومت و ایستادگی آدمی را در فراز و نشیب زندگی حفظ می‌کند و نمازگزار در سایه این مقاومت، در مقابل هر خیر و شر، و هر مصیبت و بلایی، ایستادگی می‌نماید. انسان در زندگی و در کشاکش رنجها و بلاها، دچار خستگی روحی فراوان می‌گردد و لذا به تکیه گاهی نیازمند است که به آن پناه برده تا بتواند روح پر اضطراب خود را با آن آرامش بخشد و این تکیه گاه، جز نماز که زیباترین ذکر خداست چیز دیگری نمی‌تواند باشد.

امام جمعه رودهن پیشنهاد کرد که از این پس  جلسات ستاد اقامه نماز بصورت  گردشی به میزبانی اعضاء برگزار تا همه از آثار و برکات معنوی  این فریضه الهی بهرمند شوند.

در ادامه دکتر حسن شهرکی پور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، برگزاری نماز در ادارات و مراکز علمی را یک برکت بزرگ برای همکاران عنوان کرد و افزود: آثار و برکات نماز جماعت و اثرگذاری آن در تمام مراحل زندگی فردی و اجتماعی انسانها که با برگزاری آن به صورت جماعت می توان تفکرات فردی را به تفکرات جمعی تبدیل، و از آن بهره جست.

وی با اشاره به این موضوع که پرداختن به امر نماز یک وظیفه اعتقادی و قلبی است، ادامه داد: برای احیا و رونق اقامه نماز اول وقت و جماعت هیچگونه محدویتی نداریم و تمام تلاش خود را در این زمینه انجام می دهیم.
شهرکی پور از اختصاص فضایی ویژه ای در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برای حسینیه شهدای دانشگاه خبر داد و افزود:  برگزاری نماز جماعت در طول هفته همراه با سخنرانی در مسجد پیامبر اعظم (ص)، آموزش احکام و قرائت قرآن، برگزاری زیارت عاشورا در روز های پنجشنبه هر هفته به صرف صبحانه، کمک به اجرای فعالیت های فرهنگی و برگزاری مناسبت های مذهبی توسط هیئت محبان اهل بیت(ع)، اعزام کاروان اربعین حسینی با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه و اقامه نماز جماعت در خوابگاه ها با ایراد سخنرانی و برگزاری اعیاد و مناسبت های فرهنگی  در طول سال از جمله فعالیت های فرهنگی انجام شده دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن می باشد..
در ادامه جلسه هریک از اعضای این شورا گزارشی از عملکرد خود در زمینه گسترش و ترویج فرهنگ اقامه نماز ارائه نمودند.

( ۱ )