برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

۲۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۶ کد : ۴۳۴۶ اخبار
مراسم نشست صمیمی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حضور ریاست دانشگاه، مدیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین دانشگاه، رؤسا دانشکده ها و اعضای هیئت علمی در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور ریاست واحد ضمن ابراز خشنودی از حضور در جمع صمیمی دانشجویان و آغاز سال تحصیلی به دانشجویان جدیدالورود گفت: امروز دانشگاه آزاداسلامی رودهن چون نگینی در شرق استان تهران می درخشد.

وی افزود: به فضل خدای متعال، ارتقای کیفیت فرهنگی، آموزشی و پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، نویدبخش تحقق مرجعیت علمی و فرهنگی این واحد دانشگاهی در سطح منطقه است و در این راستا، مدیریت این دانشگاه با یاری و همکاری استادان گرامی، دانشجویان عزیز و کارکنان خدمتگذار در مسیر تحقق آرمان‌های عالی جامعه علمی تلاش مضاعف نشان می‌دهد.

دکتر شهرکی پور خاطر نشان کرد: از لحاظ امکانات واحد مجهز به یک کتابخانه بزرگ با مخزن بیش از 150 هزار کتاب به زبان های مختلف، 5 هزار جلد پایان نامه تالیف شده  و کتابخانه دیجیتالی می باشد و علاوه بر این دارای 3 بلوک خوابگاهی برای خواهران و برادران، مرکز مشاوره در 2 سایت مرکز و مجتمع و درمانگاه آماده پذیرش مراجعین می باشند.

رئیس واحد رودهن ادامه داد: الحمدلله فضای خوب و بستر مناسبی برای علم آموزی ایجاد شده تا دانشجویان بتوانند در این دانشگاه که یکی از دست آوردهای مهم انقلاب اسلامی است با خیالی آسوده به یادگیری علم و دانش بپردازند.

شهرکی پور گفت: دانشجویان باید از فرصت های به دست آمده نهایت استفاده ی مطلوب را ببرند و در راستای مسائل گوناگون از جمله مطالعه، فراگیری مسائل آموزشی، برقراری ارتباط موفق و مهارت های زندگی گام های مؤثری بردارند.

در ادامه مهندس هاشمی، مدیر اجرایی نهاد رهبری ضمن تبریک به مناسبت ورود دانشجویان به مرحله جدیدی از زندگی و با آرزوی موفقیت برای آنان گفت: هر کس به عنوان دانشجوی جدید وارد دانشگاه می شود یک سری فرصت ها و یک سری تهدیدها در مقابلش قرار می گیرد، فرقی نمی کند دانشجوی کجا باشد، تهدیدهایی که در مقابل شما ممکن است قرار بگیرد، فرق و ادیان می باشد. البته جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد چون در مقابل آن ما فرصتی را بنام کرسی های آزاد اندیشی ایجاد کردیم که در راستای مطالبه جدی مقام معظم رهبری از جامعه فرهیخته دانشگاهی در جهت روشنگری مسائل مختلف در حال انجام می باشد که پاسخ های مستدل و منتقی به موضوعات مختلف از جمله فرق وعرفان های کاذب در آنجا بررسی می شود. از دیگر فرصت های پیش رو در طول زندگی دانشجویی در واحد رودهن کتابخانه مجهز، سایت دانشگاه و حضور و همکاری در تشکل های مختلف فرهنگی و سیاسی باگرایش های متفاوت می باشد که می تواند مهارت آموزی را در ما افزایش دهد وی محیط دانشگاه را مانند مسجد مقدس برشمرد و افزود: ارزش علم وعالم آنقدر زیاد است که شما حاضرید برای بدست آوردن علم هزینه نمایید و ما شاهد آن هستیم که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در طول سالیان متمادی توانسته اند در رشته های مختلف تحصیلی افتخار آفرین باشند.

مهندس هاشمی در ادامه با بیان نکاتی در رابطه با ویژگی های مثبت ومنفی فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به دانشجویان توصیه نمود اگر قصد ورود به شبکه های اجتماعی را دارید با دقت و حساسیت ویژه تصمیم گیری و نقش آفرینی نمایید.

ایشان افزودند: باتوجه به فرمایش مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی در آغاز سال "اقتصاد قوی نیازمند مدیر قوی است" البته مدیر قوی یعنی مدیر انقلابی و جهادی که قطعاً با تلاش مضاعف و همت شما عزیزان دانشجو در پایان دوره علم آموزی، خروجی این واحد مدیران جوان و تلاشگری پرورش می یابند که آینده مدیریتی این مملکت به دستان پرتوان آنان رقم خواهد خورد.

لازم به یاد آوری است که در طول این نشست برنامه های متنوعی مانند کلیپ های تصویری، اجرای سرود توسط گروه شمس الضحی و استندآپ برای دانشجویان و شرکت کنندگان اجرا گردید.

در پایان، با حضور معاون فرهنگی دانشجویی، معاون آموزشی و مدیرکل آموزش به سوالات دانشجویان در زمینه های مختلف پاسخ داده شد.

( ۴ )