برنامه های جدید دانشگاه آزاد اسلامی رودهن جهت جذب بودجه پژوهشی

۰۷ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۸:۰۷ کد : ۴۳۴ اخبار
معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن 3 سال پی درپی موفق به جذب 100 درصدی بودجه پژوهشی شده است.

شهرام وزیری افزود : بحمدالله همکاران امورپژوهشی واحد با راهنمایی وهدایت کارشناسان برنامه وبودجه سازمان مرکزی دانشگاه با اخذ مجوزهای لازم ، زمینه استفاده بهینه از بودجه پژوهشی را فراهم ساخته اند.
وی متذکر شد: برنامه هایی تنظیم کرده ایم که وضع موجود به وضع مطلوب تغییر و امکان جذب بودجه در بندهایی همانند شرکت در مسابقات والمپیادهای علمی و بین المللی ، حمایت از کرسی های نظریه پردازی ، فرصت های مطالعاتی داخل و خارج کشور در قالب دوره های فوق دکترا و حمایت از انجمن های علمی اساتید را که هنوز معقول مانده اند فراهم کنیم.