ورود شرکت نانو فناوری رنگین نانو ساختار به لیست وندور (Vendor list) شرکت فلات نفت قاره ایران

۱۰ مهر ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۴ کد : ۴۳۲۶ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، شرکت رنگین نانو ساختار مستقر در مرکز رشد واحد پس از ارزیابی های فنی و تخصصی در تاریخ ۵ مهر ۱۳۹۷ با کد ۹۶۸۳ وارد لیست وندور ( لیست فروشندگان تائیده شده) شرکت نفت فلات قاره ایران شد.

دکترمالک میرهاشمی معاون پژوهش و فناوری واحد رودهن: اظهار داشت که شرکت رنگین نانو ساختار (مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن) پس از ارزیابی های فنی و تخصصی در تاریخ 5 مهر 1397 با کد 9683 ( لیست فروشندگان تائیده شده) شرکت نفت فلات قاره ایران شد.

همچنین ، میرهاشمی افزود: محصول رنگ پودری الکترواستاتیک آنتی باکتریال حاوی نانو ذرات این شرکت در تاریخ 5/7/97 موفق به اخذ تاییدیه آزمایشی نانومقیاس به منظور برخورداری از خدمات «موسسه خدمات فناوری تا بازار» و «ستاد ویژه فناوری نانو» جهت کمک به فرایند تجاری سازی گردید.