سردار شیخی، مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان تهران:

دشمن از توان علمی ما وحشت دارد

۰۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۲ کد : ۴۳۱۶ اخبار
به همت پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن نشست معرفتی حلقه صالحین با حضور سردار سرتیپ پاسدار شیخی، مسؤل حوزه نمایندگی ولی فقیه، مسؤل نظارت و تأیید صلاحیت سپاه ناحیه دماوند، فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات شهرستان دماوند، رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در شرق استان تهران، جمعی از ایثارگران، بسیجیان و خانواده شهداء در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، حجت الاسلام سراج امام جمعه موقت بخش رودهن و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین در جلسه و تسلیت ایام محرم و شهادت جمعی از هموطنان در حمله تروریستی اهواز گفت: مطابق فرمایش مقام معظم رهبری گرامیداشت یاد شهدا کمتر از شهادت نیست و دفاع مقدس به خاطر ارزش های موجود میراث گرانبهایی است که رزمندگان اسلام برای آیندگان خود به یادگار گذاشته اند.

در ادامه سردار شیخی، مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان تهران در جمع اساتید، کارکنان و ایثارگران دانشگاه اظهار داشت: انقلاب اسلامی به خاطر خیل ارزش های معنوی تحولی عظیم در سطح منطقه و دنیا پدید آورده است.

وی همچنین گفت: تولید سلاح و موشک برای نجنگیدن است و ما هر اندازه که بنیه دفاعی خود را قوی کنیم به همان اندازه چشم طمع دشمنان را از خود دور خواهیم کرد.

وی در ادامه گفت: با عنایت به اینکه دفاع مقدس نعمات و برکاتی داشته است که ما وظیفه داریم آن ها را نشر و گسترش دهیم، اظهار داشت: دشمن از توان علمی ما وحشت دارد و باتوجه به شتاب علمی کشور با توکل به وعده الهی در آینده نزدیک تبدیل به قطب علمی دنیا خواهیم شد.

سردار شیخی خاطر نشان کرد: اهداف دشمن سرنگونی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود و ما در جنگ به پیروزی قطعی دست یافتیم، زیرا حتی یک وجب از خاک خود را واگذار نکردیم و این یکی از دستاوردهای دفاع مقدس بود. ما اگر نتوانیم روی پای خود بایستیم دشمن از ما رویگردان نخواهد بود و جز به نابودی ما راضی نخواهد شد.

وی در پایان اشاره کرد: حرکت در مسیر ولایت فقیه موجب وحدت، انسجام و همدلی در بین آحاد مردم می شود و با مرز بندی صحیح با دشمن و شناخت نقشه راه به قلل رفیع ملی و بین المللی فاتح خواهیم شد.

ذکر فداکاری و مجاهدت رزمندگان دوران دفاع مقدس موجب زنده نگه داشتن و پویایی اسلام و انقلاب اسلامی است.

سیدابوالقاسم هاشمی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج امام حسین (ع) واحد رودهن گفت: هفته دفاع مقدس همچون نگینی تا همیشه زمان، بر تارک تاریخ حماسه و ایثار و پایداری آزادگان جهان می درخشد، تاریخ 8 ساله دفاع مقدس که پر از عشق، ایثار و مقاومت است و دعای پرچمدار وادی عشق و یاور بسیجیان و رزمندگان حضرت امام روح الله ( ره )، خروش سپاهیان، بسیجیان، ارتشیان و پشتیبانی خالصانه پیر و جوان، مرد و زن را در دل خود دارد، همواره در سینه تاریخ خواهد ماند .

وی گفت: ذکر فداکاری و مجاهدت رزمندگان دوران دفاع مقدس موجب زنده نگه داشتن و پویایی اسلام و انقلاب اسلامی و بیانگر آمادگی و حفظ قدرت دفاعی ملت قهرمان ایران است. حدیث 8 سال دفاع مقدس، مقاومت و مظلومیت ملتی که قله های سربلند ایثار و حماسه و شرف را در راه دفاع از کیان مکتب، انقلاب و میهن اسلامی خویش در نوردیده است، حکایت ماندگار دلاوری شهیدان و شاهدانی است که با خون و جانشان سطر سطر تاریخ این مرزو بوم اسلامی را نگاشته اند.

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج امام حسین (ع) واحد رودهن گفت: بر خود می بالیم در دانشگاهی نفس می کشیم که با تقدیم 5 شهید دفاع مقدس و مدافع حرم و نیز حضور همکاران ایثارگر همچون نقطه ای برجسته در تارک حماسه های جنگ و انقلاب می درخشد. خداوند متعال را شاکریم که در زمان غیبت امام عصر ( عج ) مفتخر به نعمت بزرگ ولایت مداری تحت زعامت حضرت امام خامنه ای ( حفظه الله ) هستیم. بر دستان پاک پدران و مادران شهدا بوسه می زنیم و خاک پای جانبازان و ایثارگران سرافراز را توتیای چشمانمان می کنیم

در پایان حاضرین با حضور در جوار مزار مطهر شهید گمنان و مراسم غباروبی و عطرافشانی، یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس را گرامی داشتند.