انقلاب اسلامی ایران برخاسته از دل مردم است

۲۰ بهمن ۱۳۸۹ | ۱۵:۲۶ کد : ۴۳۱ اخبار
رئیس واحد رودهن : انقلاب اسلامی ایران برخاسته از دل مردم است

به مناسبت دهه مبارک فجر مراسمی در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار آنا ؛دکتر حیدری رئیس دانشگاه اظهار داشت این دهه را به تمام فجر آفرینان تبریک می گویم و در سی و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی قرار گرفته ایم .
وی گفت : عوامل پیروزی انقلاب شامل ایمان و اتکال به خداوند متعال ،وحدت مردم ،رهبری امام (ره) و عوامل تداوم انقلاب :ایمان به خدا ،همبستگی ،رهبری بی بدیل مقام معظم رهبری ،و اطاعت از رهنمود های معظم و پاسداری
از خون شهدا و ایثارگران می باشد .
وی تصریح کرد : ویژگیهای این انقلاب شامل :خودباوری و اعتماد به نفس ملت ایران و دست اوردهای انقلاب اسلامی ایران ،انقلاب اسلامی و هویت یابی مردم ،استقلال و رهایی از غرب زدگی ،دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی و
حیدری بودن نظام است .
وی افزود : عوامل تهدید انقلاب ،اختلاف افکنی ،هجوم فرهنگی به باورها و ارزش های دینی ،ایجاد ناامیدی و بدبینی نسبت به آینده نظام ،گسست فرهنگی نسل هاست .
دکتر حیدری افزود : این انقلاب به راحتی بدست نیامده است و حفظ آن ثمره ایثارگری ملت ایران به رهبری معمارکبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب و خون بهای 216000 شهید و 973000 جانباز بوده است .
وی گفت : در طول 300 سال اخیر حدود 9 جنگ ایران با آن روبرو گردیده است و در تمام جنگ ها بخشی تحت عناوین مختلف از ایران جدا شده است و در جنگ تحمیلی 8 سال دفاع مقدس که چندین کشور حمایت و 108 رسانه استکباری تبلیغ
علیه نظام جمهوری اسلامی داشتند به فضل الهی و ایثارگری ملت ایران یک وجب از خاک مقدس مان جدا نشد و رمز این موفقیت وحدت کلمه بوده است .
و با وحدت و پیروزی از قران و عترت و رهنمود های امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی پیرو توطئه های دشمنان انقلاب خنثی خواهد گردید