دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی شهردار آبعلی شد

۰۷ تیر ۱۳۹۳ | ۱۵:۵۱ کد : ۴۲۹ اخبار
طی حکمی از سوی استاندار تهران مهندس ایرج زاهدی دانش‌آموخته دانشگاه آزاد ...

طی حکمی از سوی استاندار تهران مهندس ایرج زاهدی دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان شهردار جدید آبعلی منصوب شد.
به گزارش خبرنگارفرهیختگان در این مراسم که در مسجد علی بن ابیطالب(ع) شهر آبعلی و با حضور جمع کثیری از مردم و مسئولان منطقه ایی برگزار شد دکتر سلیم آبادی مدیر کل دفتر فنی استانداری تهران گفت"در بدترین شرایط روزمرگی قرار داریم و همه اسیر آن، غافل از کارهای بزرگ شدیم.
وی گفت: اگر کشورهای دیگر امروز توسعه یافتند با این مساله کنار آمدند و حیف است کشوری مانند ایران با این همه پتانسیل از جمله نیروی های انسانی که زبان زد عام و خاص در تمام دنیا هستند از دیگر کشورها عقب بماند.
وی درخصوص درآمد پایدار برای شهرداری ها گفت: باید با برنامه ریزی صحیح نسبت به درآمد شهرداری ها فکری کرد و نباید با شهر فروشی، شهر را اداره کنیم و این رویکرد غلط است.
سلیم آبادی ادامه داد: درکشورهای پیشرفته با اخذ مالیات از مردم، شهرها اداره می شوند و حتما باید در برنامه پنج ساله شهرداری ها این موضوع و درآمد پایدار برای شهرداری ها در نظر گرفته شود.
مدیر کل دفتر فنی استانداری تهران در خصوص شهر آبعلی گفت: خوشبختانه شهرآبعلی از موقعیت بسیار بالایی در زمینه توریست برخوردار است و قطعا باید از درآمد بالایی برخوردار باشد که متاسفانه چنین نیست.
سلیم آبادی به پتانسیل بالای آبعلی در زمینه گردگشگری اشاره کرد و گفت: باید با خارج کردن شهر آبعلی از طرح هادی و طرح جامع و تعریف کردن طرحهای گردشگری درآمد پایداری برای شهر ایجاد نماییم.
وی در پایان خطاب به شورا و شهردار جدید آبعلی گفت: باید برنامه های شورا به اطلاع مردم برسد و مردم نیزدر طرح ها و برنامه ها مشارکت داشته باشند.
در پایان نیز حکم ایرج زاهدی به عنوان شهردار جدید آبعلی اهدا شد و از زحمات اکبر الماسی سرپرست شهرداری آبعلی تقدیر و تشکر شد.
در این مراسم فرماندار دماوند و معاونین فرمانداری، بخشدار رودهن، و جمعی از مدیران و مسئولان سطح بخش و شهرستان ،خانواده شهدا و جانبازان نیز حضور داشتند.
در پایان حکم مهندس ایرج زاهدی ، شهردار منتخب شهر آبعلی که توسط آقای مهندس هاشمی استاندار تهران در دولت تدبیر و امید امضاء شده بود توسط رئیس شورای شهرآبعلی قرائت و به وی ابلاغ گردید.
شایان ذکر است مهندس ایرج زاهدی دارای مدرک مهندسی عمران از دانشگاه آزاد اسلامی ودانشجوی کارشناسی ارشد میباشد

1393/4/7 11:21:41