رئیس مرکز مشاوره واحد رودهن خبر داد؛

ارایه خدمات مشاوره و روان‌شناختی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن به عموم

۲۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۶ کد : ۴۱۸۸ اخبار
بر اساس آیین نامه ابلاغی دانشگاه آزاد اسلامی ، مراکز دانشگاهی می توانند جهت ارایه خدمات مشاوره و روان شناختی دانشجویان و دانشگاهیان و آحاد جامعه فعالیت نمایند.

نسرین مصباح رئیس مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن در گفتگویی با روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: مرکز مشاوره واحد رودهن زیر نظر معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و با اهداف ارایه خدمات مشاوره فردی ، تحصیلی ، خانوادگی و بهداشت روانی و نیز انجام آزمونهای روانشناختی از سال 1371 تاکنون فعالیت داشته است ، لکن با توجه به سیاست های اخیر ابلاغی دانشگاه آزاد اسلامی که برگرفته از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص پیشگیری از آسیب های اجتماعی – روانی در سطح جامعه و ارتقای سلامت اجتماعی در کلیه اقشار جامعه است ، مرکز مشاوره شماره 2 در تاریخ 97/3/13 با حضور رئیس واحد ، رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور و نیز برخی از مسئولین دانشگاه و شهرستان ، به منظور توسعه ارایه خدمات در بین شهروندان و اهالی محترم رودهن و شهرستانهای اطراف در داخل شهر افتتاح گردید.

وی ضمن بیان برخی مفاهیم مشاوره گفت: تعاریف زیادی از مشاوره و فعالیت های مشاوره ای شده است ولی آنچه که ما در اینجا به آن می پردازیم عبارت است از: کمک به تصمیم گیری مراجعان در زمینه های مختلف فردی ، عاطفی ، ارتباط بین فردی ، خانوادگی ، تحصیلی و شغلی، کمک به انتخاب آگاهانه، کمک به شناسایی استعداد ها و توانایی فرد، غربالگری و شناسایی مشکلات روان شناختی دانش آموزان ، دانشجویان ، جامعه کارو تولید و محیط های صنعتی، ارایه خدمات مشاوره سازمانی و صنعتی، انجام فعالیت پژوهشی، درمان مشکلات روان شناختی مراجعان ،انجام آزمون های هوشی و شخصیتی و در مجموع ارتقاء تصمیم گیری های افراد ، پیشگیری از آسیب های روانی و اجتماعی مراجعان می باشد.

مصباح ضمن تاکید بر انجام خدمات مشاوره ای فردی ، شغلی ، خانوادگی ، عاطفی در این مرکز گفت:خدمات روان شناختی شامل  روان درمانی افسردگی ، اضطراب ، سایر اختلالات ، روان سنجی و در آینده خدمات ارتقای توانمندی های ذهنی شامل نوروتراپی ( نوروفیدبک و ...) می باشد و در این مرکز خدمات بهداشت روانی مبنی بر برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزش بهداشت روانی ، تولید محتوای بهداشت روانی بصورت بروشور ، کتابچه ، اینفوگرافی ، برگزاری همایش های عمومی و تخصصی پزشکی انجام می شود.

رئیس مرکز مشاوره واحد رودهن تصریح کرد:  برگزاری دوره های کارآموزی و تخصصی ویژه فارغ التحصیلان رشته های روان شناسی و مشاوره با همکاری سازمان نظام ، با هدف ارتقا مهارت و توانمندی های شغلی و حرفه ای نیز از جمله اهدافی است که مرکز مشاوره این واحد دانشگاهی پیگیری می کند

مصباح ضمن اشاره به  انجام طرح های پژوهشی با سفارش سازمان ها ، بخش صنعت ، شهرداری ، دادگستری ، بهزیستی ، آموزش و پرورش ، ستاد مبارزه با مواد مخدرو همچنین طرح های پژوهشی در روان شناسی با هدف غربالگری ، بررسی وضعیت سیمای زندگی گفت: در این مرکز با هدف ارایه خدمات مشاوره سازمانی جهت شناسایی عوامل انسانی موثر بر بهره وری در حیطه کار ، افزایش انگیزه ، مشاوره های استخدام نیروی انسانی ، غربالگری و ارزیابی های روان شناختی نیز انجام می شود

مصباح در بخش پایانی صحبت هایش گفت: شهروندان گرامی می توانند با تعیین وقت قبلی از خدمات مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن زیر نظر اساتید مجرب هیأت علمی استفاده نمایند.

همچنین دکتر علیرضا زمانی نوری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ، ضمن تبریک عید سعید فطر به کلیه شهروندان ، اعلام نمودند: مرکز مشاوره و خدمات روان شناختی دانشگاه زیر نظر اساتید مجرب هیأت علمی آماده ارائه خدمات مشاوره و روان شناختی می باشد.

آدرس مراکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

شعبه شماره 1: رودهن ، بلوار آیت ا... خامنه ای – مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

تلفن تماس : 76509326

شعبه شماره 2: ( داخل شهر رودهن ) ، بلوار امام خمینی – کوچه دانشگاه – مجتمع دانشگاهی امام علی ( ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن