برگزاری سومین کرسی آزاد اندیشی در واحد رودهن

۰۶ دی ۱۳۹۰ | ۱۷:۴۰ کد : ۴۱۱ اخبار
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن سومین کرسی آزاد اندیشی در ترم جاری با موضوع...
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن سومین کرسی آزاد اندیشی در ترم جاری با موضوع (اسلام و نیازهای بشر امروز) با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش آنا، حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه اظهار داشت : با توجه به استقبال خوب دانشجویان از جلسات کرسی های آزاد اندیشی و با عنایت به در خواست دانشجویان مبنی بر تکرار موضوع (اسلام و نیازهای بشر امروز ) ، سومین کرسی آزاد اندیشی با موضوع فوق برگزار گردید.
در این جلسه ، دانشجویان موافق و دانشجویان منتقد به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و اساتید حاضر در جلسه نیز به جمع بندی دیدگاهها پرداختند و در موارد ضروری به شرح و تفسیر مسائل مطروحه پرداختند.
حجت الاسلام سراج در خصوص مسائل طرح شده در این جلسه افزود: مسئله ولایت فقیه، سازوکار اسلام در مسئله حکومت عمده بحث این جلسه بود، اما در کنار آنها ، در خصوص فلسفه برخی احکام و مسائل فقهی اسلام نیز ورود یافته و بحث و گفتگوهایی صورت گرفت.
وی اظهار امیدواری کرد تا در آینده نیز این سلسله جلسات و کرسی ها ادامه یافته و از لحاظ کمّی و کیفی تقویت شود.