دفاع از انقلاب اسلامی ، خشاب بصیرت می خواهد

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۳:۴۹ کد : ۴۰۳ اخبار
به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و به ...

دفاع از انقلاب اسلامی ، خشاب بصیرت می خواهد

به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن و به منظور آشنایی با فرصت ها و تهدیدات عرصه جنگ نرم و تحلیل و بررسی جبهه فرهنگی معارض انقلاب اسلامی ، یک دوره کارگاه راههای مقابله با تهاجم فرهنگی غرب برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آفرینش؛ حجت الاسلام سراج مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد رودهن ضمن بیان این خبر افزود: این کارگاه که با استقبال دانشجویان فعال فرهنگی سیاسی مواجه شد، با حضور مهندس سید ابوالقاسم هاشمی (کارشناس مسائل فرهنگی و رسانه ای) برگزار و با استقبال شرکت کنندگان همراه بود.
مهندس هاشمی ابتدا با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد اهمیت مسئله فرهنگ که فرمودند: فرهنگ به‌منزله‌ی هوایی است که تنفس می‌کنیم و طرح این سؤال که چرا فرهنگ از اقتصاد مهمتر است؟ به الزامات و رویکردهای فرهنگی مبتنی بر عزم ملی و مدیریت جهادی پرداخت .
در ادامه وی قدرت نرم را اینگونه تعریف نمودند که  بر روی «ذهن» و «رفتار» سرمایه گذاری می‌شود تا «عینیت مجازی» تولید کند.
وی با اشاره به اینکه آمریکا برای مبارزه با  قدرت نرم یا قدرت فرهنگی ایران در حال برنامه ریزی است، اظهار داشت: موسسه تخصصی آلبرت انیشتن با مدیرت دکتر جین شارپ و معاونت رابرت هلوی و مرکز بین المللی مبارزات نرم و بنیاد بین المللی جورج سورس  بعنوان یک قرار گاه برای طراحی  مدل سازی هدایت جنگ نرم در نظر گرفته شد.
این کارشناس فرهنگی و رسانه ای با ذکر این نکته که یکی از راهبردها و سیاست‌های پیشنهادی کمیته جنگ نرم آمریکا در قبال ایران اینست: «هم زمان باید یکی از بلند‌پایه‌ترین مقامات خود را به عنوان فرد شماره یک در سیاست جدید در مقابل ایران انتخاب و معرفی کنیم و باید به طور مرتب حمایت خود را از حقوق بشر و دموکراسی در ایران مورد تأکید قرار دهیم. از این طریق است که می‌توانیم ارتباط خود را با مردم ایران تقویت کنیم.(فرد شماره یک خانم الیزابت چنی انتخاب شد و تیمی از متخصصان جنگ نرم ایشان را همراهی می‌کنند.)»
مهندس هاشمی در بخش تهدیدات رسانه ای دشمن بویژه در حوزه ماهواره ها گفت: در حال حاضر تعداد فراوانی شبکه ماهواره‌ای با ملیت مشخص و نامشخص در کشورهای گوناگون تاسیس و مدیریت می‌شوند که هیچ ارتباط و وابستگی به کشور و دولت خاصی ندارد که از جمله می‌توان به شبکه‌های اپوزسیونی اشاره داشت. بخش عمده ای از ایرانیانِ دارنده تجهیزات ماهواره‌ای، به زبان های خارجی آشنایی کافی ندارند و لذا بیش از 70% از کاربران شبکه‌های ماهواره‌ای، به دیدن شبکه‌های فیلم و شو و همچنین شبکه های ایرانی (عموما ضد انقلاب) می روند .
وی در بخش پایانی اظهار داشت: جنگ رسانه ای یکی از مؤثرترین ترین جنبه های جنگ نرم و جنگ های جدید بین المللی در قرن 21 است. اگر چه رسانه ها عمدتاً به هنگام جنگ های نظامی کاربرد بیشتری پیدا می کنند، اما این به آن مفهوم نیست که در سایر مواقع جنگ رسانه ای در جریان نبوده و یا مورد استفاده قرار نمی گیرد. جنگ رسانه ای تنها جنگی است که حتی در شرایط صلح نیز بین کشورها به صورت غیر رسمی ادامه دارد و هر کشوری از توان خود برای پیشبرد اهداف سیاسی خویش با استفاده از رسانه ها، بهره برداری می کند. و ما باید بدانیم: دفاع از انقلاب اسلامی خشاب بصیرت می خواهد .
1393/2/11 09:19:00
 رودهن، خبرنگارآفرینش-ایرج صادقعلی