باشگاه خانه اعضاست و باید در تصمیم گیری مشارکت کرد

۲۳ دی ۱۳۸۷ | ۱۷:۰۶ کد : ۳۹۷ اخبار
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان :
باشگاه خانه اعضاست و باید در تصمیم گیری مشارکت کرد
رودهن –خبرگزاری ایسکانیوز: نشست صمیمانه رئیس دفتر مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با اعضای باشگاه پژوهشگران جوان شعبه رودهن در سالن اجتماعات این واحد برگزار شد .
به گزارش روز دوشنبه گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"؛ این مراسم با بازدید از کارگاه و امکانات دفتر باشگاه پژوهشگران آغاز شد و در طی بازدید دکتر وزیری رئیس باشگاه پژوهشگران جوان شعبه رودهن گزارشی از امکانات و تجهیزات کارگاهی و سیاست باشگاه ارائه داد.
سپس جلسه پرشوری با حضور اعضای فعال باشگاه و دکتر طائب به همراه معاون پژوهشی واحد رودهن برگزار شد که دکتر شهرام وزیری رئیس باشگاه پژوهشگران شعبه رودهن و معاون پژوهشی واحد ضمن خوش آمدگویی، در ابتدا به دلیل وقایع اسف بار غزه و رفتار غیر انسانی رژیم اشغالگر صهیونیست به عنوان اعتراض خواستار یک دقیقه سکوت شد و سپس ضمن آرزوی مغفرت برای شهدای غزه و قرائت فاتحه گزارشی اجمالی در خصوص فعالیت های انجام شده باشگاه شامل برگزاری کارگاههای آموزشی،پژوهشی ،بازدیدهای علمی ،همایش بین المللی و غیره ارائه کرد .
در ادامه دکتر طائب رئیس باشگاه پژوهشگران جوان هدف از تشکیل این جلسه را شنیدن صحبتهای اعضا دانست و از اعضا خواست تا انتقادات و پیشنهادات خود را بیان کنند.
سپس برخی از اعضا از جمله خانم دکتر بنی سی ،مهندس امین آزادی ،دکتر خلیلی حداد و دیگر اعضا ،این نشست را محلی برای بیان نظرات و پیشنهادات خود دانسته و ضمن تشکر از شعبه باشگاه رودهن به خاطر تشکیل این جلسه به نقاط ضعف و قوت برنامه های باشگاه پرداختند .
در پایان ،اعضا فعالیت های چشمگیر شعبه رودهن در چند سال اخیر را مرحون حمایت های معاون پژوهشی و رئیس دفتر باشگاه دانستند.