دانشگاه آزاد اسلامی رودهن از رشد و توسعه خوبی برخوردار است.

۱۸ دی ۱۳۹۱ | ۰۳:۱۱ کد : ۳۹۶ اخبار
دکتر حسین ابراهیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کابل از واحد رودهن بازدید نمود...

دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از رشد و توسعه خوبی برخوردار است و شاهد رشد و شکوفایی واحد کابل و رودهن باشیم.
به گزارش خبرنگار آفرینش ، دکتر حسین ابراهیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کابل از واحد رودهن بازدید نمود این بازدید به اتفاق دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن، دکتر عبادی معاون پژوهش و فن آوری، دکتر حمدی معاون دانشجویی واحد رودهن و جمعی از مدیران گروه های آموزشی به عمل آمد و رئیس واحد کابل از موزه علوم زیستی، کتابخانه دیجیتال و تعدادی از آزمایشگاه ها و کتابخانه های تخصصی گروه های آموزشی بازدید نمود.
دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس واحد رودهن ضمن عرض خیر مقدم اظهار داشت: با مشترکاتی که بین کشور دوست و همسایه ایران و افغانستان داریم و با تفاهم نامه ای که بین واحد کابل و واحد رودهن در زمینه های آموزشی ،فرهنگی منعقد می گردد شاهد ارتقاء‌ علمی، پژوهشی و فرهنگی این دو واحد دانشگاهی باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کابل افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از رشد و توسعه خوبی برخوردار است. انشاالله با تفاهم نامه و ارتباطی که در زمینه جذب استاد و دانشجو بین دو واحد دانشگاهی منعقد می گردد شاهد رشد و شکوفایی واحد کابل و رودهن باشیم.

رودهن خبرنگار آفرینش-ایرج صادقعلی

1391/10/17   23:41:37