برگزاری کارگاه آموزشی ازدواج دانشجویی در واحد رودهن

۲۹ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۲:۴۹ کد : ۳۹۴ اخبار
به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن کارگاه ...
 کارگاه آموزشی ازدواج دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.
به گزارش خبرنگارفرهیختگان، به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن کارگاه آموزشی ازدواج دانشجویی با حضور زوجهای ثبت نام شده سال 91 برگزار شد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در مورد این کارگاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با عنایت به اهمیت کسب آگاهیهای اخلاقی قبل از ازدواج و ضرورت فراگیری روشهای صحیح برخورد و تعامل زوجین با یکدیگر، با خانواده های یکدیگر و نیز با دیگران، لازم است افراد برای آرامش و سعادتمندی خود، خانواده و جامعه، به روش علمی و درست این تعاملات آگاهی پیدا کنند، بنابراین در راستای این هدف، کارگاه ذکر شده تشکیل شد.
آشنا شدن جوانان به آفتها و آسیبهای مختلف در زندگی زناشویی
حجت الاسلام محمد ابراهیم سراج افزود:در این کارگاه از استادان مجرب و صاحب نظر در حوزه مسائل روانشناسی و مشاوره استفاده شد، یکی از استادان کارگاه دکتر قویدل بود که در بحثی مجزا پیرامون آنچه که مردان باید بدانند و در ادامه، پیرامون آنچه که زنان باید بدانند، به بیان درس پرداخت و به آفتها و آسیبهای مختلفی که در زندگی زناشویی مطرح است، اشاره کرد.
ضرورتهای زندگی مشترک از نگاه روانشناسی
در ادامه جلسه دکتر ابراهیمی مقدم پیرامون برخی ضرورتهای زندگی مشترک از نگاه روانشناسی به ایراد سخن پرداخت.
گفتنی است، در پایان جلسه، حاضران به بیان سئوالات مختلف خود پرداختند و پاسخ آنها را از استادان جویا شدند و این مراسم با اهدای هدایا به پایان رسید

1391/11/29 09:19:28