رئیس واحد رودهن عنوان کرد؛

خدمات دانشگاه آزاد اسلامی به جامعه بدون دریافت کمک‌های دولتی

۲۶ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۵ کد : ۳۸۹۴ اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اظهار کرد: خدمات دانشگاه آزاد به جامعه بدون دریافت کمک‌های دولتی بوده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور در دیدارهفتگی با استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه با توجه به خدمات ارزنده دانشگاه آزاد اسلامی به مردم در عرصه‌های مختلف گفت: «این دانشگاه جزو معدود دستگاه‌های اداری ،آموزشی و فرهنگی است که با اتکا به حداقل امکانات خود به دنبال بیشترین بازدهی است و این تلاش و ارائه خدمات در کنار مسئولیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه به مردم بدون یک ریال کمک از دولت و بیت‌المال انجام شده است.»

شهرکی پور افزود: «تلاش همکاران در حوزه‌های مختلف هرچند از سوی مسئولان قابل جبران نخواهد بود ولی بر اساس آموزه‌های دینی این تلاش‌ها دردرگاه حضرت حق بی مزد و پاداش نخواهد ماند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رودهن بر اثرگذاری فعالیت‌های دانشگاهی در بلند مدت تأکید و بیان کرد: «در فعالیت‌های دانشگاهی صرفا به دنبال اثر بخشی در کوتاه مدت نباشیم و از طعنه‌ها و کنایه‌ها هم نباید دلسرد شد؛ اثرات این گونه فعالیت‌ها در بلندمدت قابل مشاهده است.»

وی حفظ استاندارهای آموزشی و کمک به ارتقای آن از سوی کارکنان دانشگاه را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: «همه حوزه‌های دانشگاه موظف به پوشش و رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت دانشگاه هستند.»

این دیدارها هرهفته روزهای چهارشنبه از ساعت 10الی12 دردفتر رئیس واحد برگزار میشود.

در راستای تعامل بیشترو هم افزایی با پرسنل و اعضای هیات علمی دانشگاه، فرصت منظمی بصورت هفتگی در روزهای چهارشنبه از سوی رئیس دانشگاه برای ملاقات عمومی با پرسنل و اعضای هیات علمی تعیین شده است. بیان درخواست ها، دغدغه ها، ارائه طرح ها و پیشنهادهای اجرایی مورد نظر در حوزه های مختلف اجرایی، آموزشی و پژوهشی اهم مطالب مطرح شده در این دیدارها بود.

حاصل این دیدارها در قالب مکاتباتی با دستور رئیس دانشگاه به حوزه های ذیربط ارجاع و درجریان پیگیری و بررسی های بعدی قرار خواهد گرفت.

( ۴ )