برگزاری محفل انس با قرآن در واحد رودهن

۲۰ دی ۱۳۹۱ | ۰۴:۳۶ کد : ۳۸۱ اخبار
همزمان با ایام اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و ...

YouTube videos in this email:

Select a video to watch

همزمان با ایام اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و رحلت حضرت محمد (ص) ، شهادت امام حسن مجتبی(ع)  و شهادت امام رضا (ع) معاونت فرهنگی واحد رودهن محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین المللی برگزار کرد.
به گزارش آنا در این محفل نورانی که با حضور رئیس واحد دکتر علیرضا ایرانبخش و مهمانان ویژه واحد حجت الاسلام سرلک مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر و دکتر مداحی رئیس کمیسیون چشم انداز و امور نخبگان مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیات همراه برگزار شد، استاد حسن رضائیان قاری ممتاز بین المللی، استاد سعید پرویزی قاری ممتاز ملی و قاری خردسال امیرحسین بابایی به قرائت ایات نورانی قرآن پرداختند. این برنامه که با استقبال گسترده استادان، دانشجویان و کارکنان واحد برگزار شد، با قرائت اذان توسط استاد رضائیان و اقامه نماز ظهر و عصر به پایان رسید. ضمناً در خلال مراسم به تعدادی از کارکنان و خانواده ایشان که در مسابقات کتابخوانی نماز شرکت کرده بودند و افرادی که در مسابقات بهار قرآن معاونت فرهنگی حضور داشتند جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.
رودهن:خبرگزاری آنا-ایرج صادقعلی
1391/10/20   01:06:43