بسیج کارکنان، باید الگوی اخلاق، تکریم ارباب رجوع، حفظ و تعمیق ارزش های دینی و پاسداشت خون شهدا و ایثارگران باشد.

۱۴ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۶:۵۷ کد : ۳۶ اخبار

نشست صمیمی اعضای بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با دکتر علیرضا ایرانبخش رئیس دانشگاه رودهن برگزار گردید.
به گزارش خبرنگارفرهیختگان  حق رضا عیوضی مسئول بسیج کارکنان گفت ،پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دارای 310 نفرعضو برادر و 50 نفر عضو خواهر می باشد که تاکنون در چند مرحله پایگاه بسیج امام حسین (ع) ‌این واحد دانشگاهی، در شرق تهران رتبه برتر را به خود اختصاص داده است.
در ادامه رئیس واحد رودهن: از حضور فعال کارکنان در این مراسم تشکر نمود، و گفت: اعضای بسیج کارکنان باید الگوی رفتار عملی بوده و تکریم ارباب رجوع و پاسداشت خون شهدا و ایثارگران 8 سال دفاع مقدس در اولویت برنامه های کارکنان قرار گیرد.
دکتر ایرانبخش اظهار داشت: اعضای بسیج کارکنان، اخلاق مداری، شور و نشاط، انگیزه، تخصص و تعهد، پیروی از قرآن و عترت و رهنمودهای امام راحل، مقام معظم رهبری، وصایای شهدا و ایثارگران و رهنمودهای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی که به اهتزاز درآوردن پرچم فرهنگ در اولویت برنامه های کارکنان باید باشد
وی گفت :کارکنان با نشاط و اساتید خلاق موتور توسعه کشور هستند.
ایرانبخش افزود:‌ مقام معظم رهبری می فرمایند: تحصیل، تهذیب و ورزش باید در دانشگاه نهادینه شود و بر این اساس برنامه ریزی گردد.
رئیس واحد گفت: از دغدغه های اینجانب پیگیری خدمات رفاهی، برای اساتید و کارکنان در زمینه مسکن، اردوهای سیاحتی و زیارتی، ایجاد مجتمع های فرهنگی، رفاهی، ورزشی می باشد و بحمدا... مهد کودک حضرت رقیه (س)‌درمانگاه حضرت فاطمه زهرا (س)‌و بازارچه امید در حال راه اندازی و بهره مندی قرار گرفته است.
دکتر ایرانبخش اظهار داشت: دانشجویان ولی نعمت های ما هستند، باید با تمام نیرو در زمینه تربیت، آموزش رشد و شکوفایی دانشجویان تلاش کنیم و این دانشجویان مدیران آینده این کشورند.
 وی در خاتمه از تصویب دو دانشکده علوم پایه، فنی و مهندسی و ابطال حکم سه میلیارد تومان پیمانکار کتابخانه و عدم ساخت آمفی تئاتر مجتمع خبر داد.

رودهن:خبرنگارفرهیختگان-ایرج صادقعلی

1391/12/14    13:27:58