اعزام گروه های جهادی بسیج دانشجویی واحدهای رودهن و دماوند به مناطق زلزله زده خراسان شمالی

۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۷:۵۳ کد : ۳۴۸۷ اخبار
اعزام گروه های جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاداسلامی رودهن و دماوند به مناطق زلزله زده خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن :مسول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن گفت:گروه های جهادی شهید محمد ابراهیم همت و شهید سید اسماعیل سیرت نیا از  بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی واحد دماوند و رودهن در مناطق زلزله زده خراسانی شمالی  حاضر شدند.

محمدحسین سراج گفت:تیم جهادی شهید محمد ابراهیم همت و شهید سید اسماعیل سیرت نیا از بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی واحد دماوند و رودهن با هدف محرومیت زدایی و ترویج فرهنگ اسلامی انقلابی، در قالب اردوی جهادی از 12 شهریور ماه الی 23 شهریور به مناطق زلزله زده خراسان شمالی اعزام شدند.

وی گفت:ساخت انبار علوفه، خانه دام، مشارکت در ساخت خانه اهالی، کندن پی، ساخت سرویس بهداشتی و دیوار کشی از جمله اقدامت این دو گروه جهادی بود که در روستاهای اخلی و دنگل از توابع شهرستان بجنورد اسقرار یافته بودند.

مسول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن گفت :برگزاری کلاس های معرفتی و ورزشی، اکران فیلم، برپایی حلاقات بصیرتی از دیگر اقدامات صورت گرفته در این اردو می باشد.

وی درپایان گفت:حضور حداکثری در مناطق محروم، تلاش برای محرومیت زدایی، ترویج فرهنگ اسلامی انقلابی و آشنایی دانشجویان با مشکلات و معضلات و آسیب‌های مختلف در مناطق محروم از اهداف این اردوی جهادی بود.