توزیع لوازم التحریر ایرانی در بین دانش آموزان توسط بسیج دانشجویی واحدرودهن

۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۹ کد : ۳۴۸۶ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، ۷۲ بسته لوازم التحریر با هویت اسلامی ایرانی در بین دانش آموزان بی بضاعت و کم بضاعت بخش رودهن به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن محمدحسین سراج مسول بسیج دانشجویی واحدرودهن گفت:این اقلام شامل کیف، دفتر، مداد، مداد تراش، مداد پاک کن، مداد رنگی، خط کش و پازل است که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحد رودهن برای کمک به دانش آموزان کم بضاعت و بی بضاعت مقطع ابتدایی بخش رودهن توزیع گردید

.

وی گفت:این برنامه در قالب طرح امام حسن مجتبی (ع) که توسط  سازمان بسیج دانشجویی ابلاغ گردید، انجام شده که در آینده نه چندان دور شاهد اقدامات بسیاری در ارتباط با طرح امام حسن مجتبی (ع) در سطح شهرستان دماوند از سوی بسیج دانشجویی خواهیم بود.

سراج گفت:این اقدام خیرخواهانه همزمان با آغاز سال تحصیلی و در راستای محرومیت زدایی و توجه ویژه به مناطق محروم انجام شده تا شاهد مهری با نشاط در مدارس باشیم.

( ۱ )