برگزاری جشن فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان هنر و معماری واحد رودهن

۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۹ کد : ۳۴۸۳ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه جشن فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان رشته هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن، دکتر محمد چلاجور معاون دانشجویی فرهنگی واحد رودهن در این مراسم با بیان خاطراتی از دوران دانشجویی و فارغ التحصیلی دانشجویان را توصیه و تشویق در راه کسب علم و دانش کرد.

حجت الاسلام رضا زارع زاده رئیس اداره فوق برنامه فرهنگی این دانشگاه هم درباره فضیلت علم و دانش سخن گفت و از استادان، مسئولان دانشگاه، دانش آموختگان و والدین آنان قدردانی کرد.

این مراسم با اجرای موسیقی سنتی، پذیرایی و گرفتن عکس های جمعی به پایان رسید.

مراسم جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان رشته هنر و معماری ورودی سال 1392 با همت کانون های دانشجویی و حمایت معاونت دانشجویی فرهنگی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و خیر مقدم و تبریک به فارغ التحصیلان رشته هنر و معماری توسط دکتر نقد بیشه رئیس دانشکده هنر و معماری برگزار شد.

( ۱ )