درخشش دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در نمایشگاه دستاوردهای صنعتی و صادراتی پردیس

۲۵ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۲ کد : ۳۴۷۳ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه محصولات دانش‌بنیان مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن درنخستین نمایشگاه دستاوردهای صنعتی و صادراتی پردیس عرضه شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد رودهن در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای صنعتی و صادراتی پردیس و در بازدید از غرفه مرکز رشد این دانشگاه در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه اظهار کرد: «نمایشگاه‌ها فرصت بسیار مناسبی برای عرضه محصولات جدید شرکت‌های مستقر در مرکز رشد است که و واحدهای فناور می‌توانند از این فرصت برای عرضه محصولات استفاده کنند.»

دکتر مالک میرهاشمی گفت: «مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با عرضه جدیدترین محصولات خود در حوزه دانش‌بنیان در اولین نمایشگاه دستاوردهای صنعتی و صادراتی پردیس حضور یافته است.»

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور واحد رودهن نیز با توجه به تعامل بسیار خوب بین واحد رودهن و اداره صنعت و معدن و تجارت پردیس گفت: «با حضور مهندس فضلعلی به عنوان رئیس اداره صنعت و معدن پردیس شاهد اتفاقات بسیار خوبی در زمینه همکاری شرکت‌های مستقر در مرکز رشد با مجموعه شهرک‌ها و منطقه‌های صنعتی هستیم.»

مهندس جلال حیدربیگی افزود: «از نکات مورد توجه معاون پژوهشی و اعضای شورای مرکز رشد دانشگاه حمایت همه جانبه از حضور شرکت‌ها در نمایشگاه‌های داخلی و بین المللی است.»

وی بیان کرد: «مهر 96 نیز نمایشگاه بین‌المللی نانو و نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آذر 96 را خواهیم داشت که جدیدترین دستاوردهای واحدهای فناور رودهن در حوزه نانو فناوری و صنعتی در این رویداد حضور خواهند داشت.»

غرفه دانشگاه در جریان نماشگاه اخیر مورد بازدید استاندار تهران، مهندس ترکان مشاور رئیس جمهور، شهردار و فرماندار پردیس و بخشداران مناطق مرکزی و جاجرود قرار گرفت و تعاملات و رایزنی‌های بسیار خوبی برای معرفی توانمندی‌های شرکت‌های مرکز رشد انجام شد.