برنامه های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در ماه رمضان

۱۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۲۱ کد : ۳۳۵۴ اخبار
حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن باهمکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری درواحدرودهن در ماه مبارک رمضان برنامه های متعددی را برای دانشگاهیان تدارک دیده است. این برنامه های فرهنگی در این ماه عزیز هر ساله برگزار می شود و امسال نیز با تنوع بیشتر نسبت به سالهای گذشته برگزارمیگردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن :هر چند به جهت همزمانی بخشی از  ماه مبارک رمضان با ایام امتحانات با حضور تعداد کمتری از دانشجویان مواجه هستیم اما امسال این برنامه های معنوی و فرهنگی با کمیت و کیفیت بالاتری خواهد بود.

معاونت دانشجویی و فرهنگی این واحد دانشگاهی در ماه رمضان چندین برنامه مختلف شامل : غبارروبی مسجد پیامبر اعظم(ص)، نمازخانه خوابگاه و ایراد سخنرانی روزانه با بیان فضائل این ماه مبارک از دیدگاه قرآن و روایات واحکام ویژه ماه مبارک رمضان بعداز نماز ظهر و عصر، قرائت جزء خوانی قرآن کریم بعداز نماز ظهر و عصر واجرای مسابقه کتابخوانی با موضوع ماه مبارک رمضان و احکام رمضان و  ختم قرآن در دو دوره ویژه خواهران و

برادران با مشارکت استادان، دانشجویان و کارکنان  برگزار می نماید.

در این ماه بازدید از نمایشگاه قرآن کریم، جشن بزرگ ولادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) و مراسم ضیافت رمضان(افطاری) در امام زاده هاشم (ع)  از سوی هیات محبان اهل بیت(ع)، نهاد رهبری، معاونت دانشجویی فرهنگی و بسیج کارکنان و همچنین مراسم سوگواری شهادت حضرت علی(ع) از دیگر برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن خواهد بود

همچنین برگزاری چندین مسابقه فرهنگی و معنوی از جمله مسابقه نقاشی با موضوع نماز و روزه ویژه فرزندان اساتید و کارکنان وشرکت کارکنان و اساتید در مراسم اقامه نماز ظهر و عصر به امامت آیت ا... جوادی آملی در مسجد محله احمد آباد دماوند نیز از برنامه های دیگری است که در این ماه پرفیض و برکت از طرف این واحد دانشگاهی انجام می شود.

گفتنی است با توجه به همزمانی ایام ماه مبارک رمضان با ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران:اساتید،کارکنان ودانشجویان این واحد دانشگاهی حضورفعال داشتند .

( ۱ )