بازدید دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی رودهن از مرکز لرزه‌نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران

۲۳ آذر ۱۳۹۳ | ۱۷:۱۴ کد : ۳۲۸ اخبار
دانشجویان درس اصول مهندسی زلزله به سرپرستی استاد امیرمیثم گیاهی و ....

رودهن- خبرنگار فرهیختگان، ایرج صادقعلی
دانشجویان رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از مرکز لرزه‌نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و همچنین موزه ‌ی این موسسه بازدید نمودند.به گزارش خبرنگار فرهیختگان؛ دانشجویان درس اصول مهندسی زلزله به سرپرستی استاد امیرمیثم گیاهی و هماهنگی دانشجو حسام خجسته بخت، از مرکز لرزه‌نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و همچنین موزه ‌ی این موسسه بازدید نمودند.

این گروه ضمن دیدار با کارشناسان موسسه ژئوفیزیک و آشنایی با تاریخچه تأسیس و سابقه‌ی مدیران و کارشناسان قدیمی این موسسه و نیز با نسل قدیم و جدید دستگاه‌های ثبت زلزله و ثبت زمان؛ در یک نشست صمیمی از نزدیک با نحوه عملکرد و توانمندی‌های مرکز ملی لرزه‌نگاری کشوری آشنا شدند لازم به ذکر است که مؤسسه‏ ژئوفیزیک‏ دانشگاه‏ تهران‏ در سال‏ 1957 میلادی‏ مطابق‏ با 1336 هجری‏ شمسی‏، به‏ همت‏ والای‏ مرحوم‏ استاد دکتر حسین‏ کشی افشار و پی گیری های مجدانه  مرحوم پروفسور حسابی پایه‏گذاری‏ شد.

1393/9/23 13:44:42