اهانت اخیر صهیونیسم، مسلمانان آسیا و شمال آفریقا را بیدار کرد

۲۹ شهریور ۱۳۹۱ | ۱۲:۴۸ کد : ۳۲۶ اخبار
نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه رودهن با صدور بیانیه‏ای اقدام اخیر آمریکایی صهیونیستی در توهین به ...

نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد رودهن با صدور بیانیه‏ای اقدام اخیر آمریکایی صهیونیستی در توهین به پیامبر اکرم (ص) را محکوم و تاکید کرد: اهانت اخیر صهیونیسم، مردم مسلمان آسیا و شمال آفریقا را بیدار کرد.
 در این بیانیه آمده است: اکنون که ملت‏های مسلمان آسیا و شمال آفریقا مقابل دسیسه‏‌ها و نیرنگ‏های استکبار بیدار شده و حاکمان وابسته را یکی از پس از دیگری به زیر می‏کشند، این اهانت جای بسی تامل دارد.
در ادامه می‏خوانیم: در زمانی که موج اسلام‏خواهی در کشورهای غربی سرعت بیشتری یافته است، سردمداران زر و زور آخرین تلاش‏های خود را برای خدشه‏دار کردن چهره اسلام به کار گرفته‌‏اند.
در بخش دیگری آمده است: آنها در ادامه اعمال ننگین گذشته خود مانند چاپ کاریکاتورهای موهن، ساخت فیلم ضدارزشی فتنه، اهانت به قرآن و ... این بار نیز در قالب یک فیلم و با حمایت آمریکا و صهیونیسم، سعی در القای چهره‏ای غیرواقعی و توهین‌‏آمیز از پیامبر اکرم (ص) داشتند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: در آن محیط سیاه جاهلیت، اعراب به دلیل اخلاق زیبا و نیکوی پیامبر (ص) به اسلام متمایل و حاضر به جا‏نفشانی در رکاب آن بزرگوار شدند و پیامبر عظیم‌‏القدری که اندیشمندان بزرگ اسلامی و غیراسلامی در صفات نیکویش کتاب‏ها نوشته و سخنرانی‏ها کرده‏‏اند و ما هر چه در عظمت او بگوییم کم گفتیم.
همچنین در بیانیه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن می‏خوانیم: ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ضمن ابراز انزجار از این حرکت صهیونیستی ـ آمریکایی اعلام می‏داریم که هرگز اجازه توهین به پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی(ص) را به هیچ کس نمی‏دهیم و از مسئولان کشورهای حامی هتاکان به آن حضرت می‏خواهیم که مسببان این حرکت زشت را به مجازات اعمال خود برسانند، اگر چه ما معتقدیم این حرکت ناشیانه آنان سبب ایجاد اتحاد و همدلی بیشتر بین ملت‏های مسلمان و سیاست‏مداران آنها خواهد شد.