با حکم حمید میرزاده

عضو هیات علمی واحدرودهن به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت

۲۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۱۹ کد : ۳۲۳۰ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه، حسین ابراهیمی مقدم عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حکم دکتر حمید میرزاده به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن، با صدور حکمی از سوی حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاداسلامی  ، مرتبه علمی دکتر حسین ابراهیمی مقدم عضو هیات علمی گروه آموزشی روان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحدرودهن  به دانشیاری ارتقا یافت.

در حکم دکتر میرزاده خطاب به حسین ابراهیمی مقدم آمده است: به موجب این حکم ازتاریخ 31/03/95به مرتبه دانشیاری گروه آموزشی مربوطه دردانشگاه آزاداسلامی ارتقا می یابید و ابراز امیدواری کرد در مرتبه جدید نیز با تاییدات خداوند تبارک وتعالی، منشاء خدمات بهتر و ارزشمندتری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام‌های موثرتری بردارید.

( ۳ )