تجلیل از مقام‌آوران مسابقات ورزشی جام دهه فجر در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

۲۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۱:۳۸ کد : ۳۲۲۹ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه، مقام‌آوران مسابقات ورزشی جام دهه فجر در مراسمی و با حضور هیات رئیسه، استادان، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن، مدیر امور ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در مراسم تجلیل از مقام آوران مسابقات ورزشی جام دهه فجر که در مجتمع ورزشی شهید چمران دانشگاه برگزار شد اظهار کرد: «به مناسبت دهه فجر اداره تربیت بدنی واحد رودهن با کمک مسئولان دانشگاه یک دوره مسابقات ورزشی در رشته‌های شطرنج، تنیس روی میز، فوتسال، دارت ، طناب کشی ،والیبال وبدمینتون برای خواهران و برادران برگزار کرد.»

کورش حنیفی افزود: «اهم فعالیت‌هایی که در حوزه ورزش دانشگاه انجام می‌شود در دو حوزه ورزش قهرمانی و ورزش همگانی است و دانشگاه آزاداسلامی رودهن با توجه به دارا بودن تجهیزات سطح بالای ورزشی، ظرفیت‌های قابل توجهی در توسعه ورزش قهرمانی و همگانی دارد.»

وی با بیان اینکه این دوره از مسابقات با استقبال پرشور کارکنان ، استادان ودانشجویان مواجه شد، گفت: در تمامی بخش‌ها،کارمندان ، استادان ودانشجویان در دو حوزه خواهران و برادران به رقابت پرداختند.»

وی ادامه داد: «در بخش خواهران و در رشته تنیس روی میز آیداعاشقی، در بخش آقایان عبدالله قاسم پور موفق به کسب مقام اول شدند.»

مدیر امور ورزشی واحد رودهن افزود: «میزان علاقه‌مندی و حضور شرکت کنندگان در دو مسابقه شطرنج و دارت نیز قابل توجه بود و در بخش شطرنج احسان لبافی حائز مقام اول شد.»

حنیفی با بیان اینکه در مسابقات دارت نیز 20 نفر بصورت تک‌حذفی به رقابت پرداختند، افزود: «در مسابقات دارت موسی الرضا ریاحی از حوزه برادران و سارا حق شناس در بخش خواهران اول شدند.»

مدیرورزشی واحدرودهن گفت:دربخش بدمینتون برادران محمدعلی مهاجر ودربخش خواهران معصومه لکزایی حائز رتبه اول شدند

وی درباره مسابقات طناب‌کشی نیز گفت: «مسابقات طناب کشی فقط در بخش برادران برگزار شد و آقایان ابراهیم نیازی،وحید قلی پور،حسن صالحی ،سلمان مقدسی،امیربلوکی،علیرضاهداوندی،حسن طاهرقلی،مجتبی بخششی،یوسف بهادری زاده ،حسین احمدپوری،حسین طاهرقلی مقام اول را کسب کرد.»

دربخش والیبال:علیرضاعسگری،مجیدموسی پور،محمدجوادخزائی،امیرمحمددرویشی،سیدابراهیم جلالی،محمدرضا شعبانی،محمددولت پرست،پرویزحسن خانی،قاسم افشاری تبریزی اقدم،حق رضاعیوضی

حنیفی با تشکر از اعضای برگزارکننده این مسابقات، ورزش را ضامن سلامتی و شادبی جامعه دانست و بر اجرای اینگونه مسابقات به مناسبت‌های مختلف بیش از پیش تاکید کرد.