در کارگاه واحد رودهن بررسی شد

کاربرد گیاهان دارویی در پاکسازی خاک‌های آلوده به فلزات سنگین

۲۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۱ کد : ۳۲۲۶ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه، کارگاه کاربرد گیاهان دارویی در پاکسازی خاک‌های آلوده به فلزات سنگین در دانشکده کشاورزی و علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با حضور اعضای هیات علمی، رئیس دانشکده کشاورزی، مدعوین و دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن، رئیس انجمن علمی گیاهان دارویی ایران شاخه رودهن در این کارگاه به بیان اهمیت اقتصادی گیاهان دارویی و نقش آنها در سلامت جامعه و تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی کشور پرداخت.

دکتر محمدرضا حاج سیدهادی گزارش کوتاهی از تعداد پایان نامه‌ها، طرح‌های پژوهشی و مقالات مرتبط با گیاهان دارویی از سوی اعضا هیات علمی دانشکده کشاورزی و همچنین روند شکل گیری و اقدامات انجام شده ارائه کرد.

دکتر مریم فراهانی عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و علوم پایه و عضو فعال انجمن نیز پس از بیان اهمیت گیاهان دارویی در داخل و خارج کشور، خواص دارویی گیاه گل داودی را بیان کرده و تاثیر آن در پاکسازی فلزات سنگین در خاک‌های آلوده را تشریح کرد.

سپس حاضران در جلسه با طرح سوالات خود در ارتقای کیفی مباحث این جلسه سهم بسزایی داشتند. در پایان با اعطای لوح سپاس از مریم فراهانی قدردانی شد.

( ۲ )