کاشت نهال‌ در دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

۱۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۹:۵۰ کد : ۳۲۱۴ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند بیان کرد: در روز چهارشنبه، ۱۸ اسفند ماه که به عنوان منابع طبیعی، سلامت اداری و آموزش و پرورش نامگذاری شده است، با همکاری جامع دانشگاهی شهرستان دماوند، برنامه نهال‌کاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند با اشاره به آغاز طرح عضو گیری 2 هزار 240 همیار طبیعت در منطقه، گفت: شهرستان دماوند دارای 892 بهره بردار دارای پروانه چرای دام است.

علی خلیلی در نشست مطبوعاتی ضمن گرامیداشت هفته منابع طبیعی و آبخیزداری به شرایط کنونی شهرستان در این بخش اشاره و اظهار کرد: شهرستان دماوند دارای 155 هزار هکتار اراضی ملی است که از این تعداد 147 هزار هکتار اراضی مرتعی در قالب 103 سامانه عرفی است که از این میزان، 20 سامانه ییلاقی، 65 سامانه میانبند و 18 سامانه میانبند ییلاقی است.

وی ادامه داد: تعداد بهره‌برداران مراتع در شهرستان دماوند 600 خانوار روستایی، 572 خانواده عشایری و دو خانواده مهاجر هستند و 35 سامانه نیز به نام شوراهای روستاها ممیزی شده است.

این مقام مسوول با بیان اینکه 892 بهره‌بردار در شهرستان دماوند دارای پروانه چرای دام هستند، تصریح کرد: بهره‌برداری از مراتع به این صورت است که وقتی ممیزی مرتع انجام و زمان ورود و خروج و تعداد دام مشخص می‌شود، صاحبان دارای پروانه باید طرح مرتع‌داری را در دستور کار خود قرار داده و در قالب این طرح بهره‌برداری خود را انجام دهند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند بیان کرد: در روز چهارشنبه، 18 اسفند ماه که به عنوان منابع طبیعی، سلامت اداری و آموزش و پرورش نامگذاری شده است، با همکاری جامع دانشگاهی شهرستان دماوند، برنامه نهال‌کاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اجرا می‌شود.