رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات بخش رودهن:

دومین همایش ستاد بازسازی عتبات عالیات بخش رودهن در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۵۸ کد : ۳۱۶۴ اخبار
رودهن:روابط عمومی دانشگاه رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات بخش رودهن از برگزاری همایش ستاد بازسازی عتبات، روز چهارشنبه ۲۷ بهمن‌ با حضور اقشار مردم ساعت ۱۰:۳۰ صبح در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن واقع در خیابان امام خمینی (ره) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن، رضا طاهرخانی اظهار کرد: «اولین همایش بزرگ خیرین ستاد بازسازی عتبات عالیات بخش رودهن سال گذشته برگزار شد و امسال نیز به لطف خداوند متعال و نگاه ویژه ائمه اطهار (ع) دومین همایش را با شکوه خاصی برگزار خواهیم کرد.»

وی ادامه داد: «مردم خوب و مؤمن رودهن ارادت خاصی به ائمه اطهار از جمله امیرالمؤمنین (ع) دارند و در همین راستا کمک‌های خوبی به‌صورت نقدی و غیرنقدی به ستاد بازسازی عتبات عالیات شده است.»

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات بخش رودهن با بیان اینکه ستاد رودهن یکی از فعال‌ترین ستادها در استان تهران و حتی کشور محسوب می‌شود گفت: «سال گذشته مقام نخست ستاد بازسازی عتبات عالیات را در شرق استان تهران از آن خود کردیم.»

وی بیان کرد: «بخش رودهن در این مراسم افتخار میزبانی از سردار حسین پلارک رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور را دارد و برای ما جای خوشحالی است.»

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات بخش رودهن افزود: «مهمانان دیگری از جمله سردار اسماعیل بیگی جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تهران و مهندس چاوشی معاون استاندار تهران از دیگر مهمانان این همایش بزرگ خواهند بود.»

طاهرخانی گفت: «از همه مردم مؤمن و خیرین عزیز بخش رودهن برای حضور در این مراسم معنوی و بزرگ دعوت می‌شود و امیدواریم بتوانیم قدمی برای بازسازی عتبات عالیات برداریم و تشکر ویژه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن به خاطر همکاری همه جانبه و در اختیار گذاشتن سالن داشته باشیم.»