رجایی و باهنر ، تندیس های اخلاص و اسطوره های خدمت به خلق

۰۶ شهریور ۱۳۹۰ | ۱۶:۲۴ کد : ۳۱ اخبار
هشتم شهریور یادآور کوچ دو پرستوی سبک بال رفته تا افق ...

هشتم شهریور یادآور کوچ دو پرستوی سبک بال رفته تا افق عرش ، رجایی و باهنر است . دو معلم بزرگ عمل ، نه شعار ، دو آموزگار وارسته که پیشه شان انسانیت و خلوص بود به راستی که شهیدان گرانقدر این روز ، اسطوره کامل خویشتن سوزی و اخلاص بودند.
دکتر غلامحسین حیدری رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحدرودهن در گفتگو با خبرنگار آنا ضمن گرامیداشت هفته دولت و سالروز شهادت دولتمردان عمل و اندیشه های سبز ، رجایی و باهنر اظهار داشت : در تاریخ هر ملت فراز و نشیب های تلخ و شیرینی وجود دارد که تعیین کننده سرنوشت و سازنده فرهنگ آن ملت است نظام جمهوری اسلامی در ایران به رهبری بزرگمردی که جهان مانند او را کمتر به خود دیده است ، نیز جان فشانی فرزندان فداکار این مرزو بوم ، بزرگ ترین بخش تاریخ ماست که خاطرات تلخ و شیرین بسیاری در دل دارد.
وی ادامه داد : در این میان شهادت دو شخصیت فداکار اسلام ، رجایی و باهنر که به آتش کین منافقان سوختند فصلی از شهادت را به نام هفته دولت در تاریخ انقلاب گشوده است .
وی عنوان کرد: در زندگی اجتماعی ، وجود قانون که حدود و وظایف اجتماعی افراد را تعیین کند امری ضروری است از سویی قانون بدون پشتوانه اجرایی ، تاثیر ندارد از این رو لازم است فرد با گروهی بر اجرای قانون نظارت کنند و با به کارگیری ابزارهای لازم ، زمینه اجرای آن را فراهم آرند این امر همان حکومت و رهبری جامعه است که در طول تاریخ ، با اشکال ساده و پیچیده در میان بشر معمول بوده است .
رئیس واحد رودهن گفت: محمد علی رجایی رئیس جمهور و محمد جواد باهنر نخست وزیر نخستین دولت مکتبی پس از حاکمیت لیبرال ها بر کشور بودند و در آن دوره بحرانی که جنگ تحمیلی و دیگر توطئه های دشمن از هر کشور را فراگرفته بود، نهایت تلاش خویش را صادقانه در خدمت به مردم و آرمان های مقدس انقلاب به کار بردند و لحظه ای از خط پویای امام راحل جدایی نیافتند تا آن جا که جان خویش را بر سر آن نهادند از این رو خون سرخشان برای همیشه ، پیتوانه این انقلاب و کردارشان الگوی همه دولت مردان پس از آن شد.