پیام تسلیت کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رودهن به مناسبت ارتحال رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام

۲۵ دی ۱۳۹۵ | ۰۹:۴۵ کد : ۳۰۸۰ اخبار
بسم‌الله الرحمن الرحیم انّا لله و انّا الیه راجعون إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْ ءٌ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَهِ خبر ارتحال رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، یار دیرین انقلاب، حضرت امام (ره) و رهبرمعظم انقلاب (مد ظله العالی ) و بنیانگذار وموسس دانشگاه آزاد اسلامی، حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی مصیبتی عظیم و ثلمه ای جبران ناپذیر برای انقلاب اسلامی بود که قلب همه دوستداران و علاقمندان به نظام و کشور را عمیقا متاثر کرد.

این انسان خدوم از آغازین روزهای مبارزه و نهضت عظیم به رهبری امام راحل عظیم الشان (ره) از پیشگامان و پرچمداران این حرکت مردمی بود و در راه ائتلای آرمان های انقلاب اسلامی با ایثار مال و جان خود ذره ای دریغ نکرد. پذیرش مسئولیت های بزرگ و حیاتی در سخت ترین برهه های تاریخی انقلاب و ایفای نقش درخشان در هر یک از این مسئولیت ها نظیر فرماندهی جنگ تحمیلی 8 ساله، ریاست مجلس شورای اسلامی، دوره 8 ساله ریاست جمهوری،‌ ریاست مجلس خبرگان رهبری، و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام همه و همه نشان از لیاقت و تدبر و در عین حال دلسوزی پدرانه نسبت به شجره طیبه انقلاب اسلامی و مردم ایران بود. ایشان در مسیر استکبار ستیزی و مبارزه با صهیونیسم جهانی همواره یکی از اهداف حمله دشمنان قسم خورده نظام و کشور و برخی نابخردان داخلی بود اما آن مرحوم به تاسی از مونس و همنشین سالیان عمر خود، قرآن کریم، به صبر و حلم در برابر شدائد روی آورد تا کمترین خدشه ای به درخت انقلاب اسلامی وارد نشود. رفاقت و همنشینی دیرینه 59 ساله ایشان با مقام عظمای ولایت این دو را به استوانه های بی بدیل نظام تبدیل کرده بود و این موجب یاس و ناامیدی دشمنان نظام و کشور شده بود.

یکی از دوراندیشی ها و خدمات بیشمار مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی بنیانگذاری دانشگاه آزاد اسلامی با حمایت حضرت امام (ره) بود که در برهه حساس ابتدای دهه 60  از ماندگارترین آثار ایشان است که نام او را نه تنها به عنوان سردار سازندگی بلکه به عنوان سردار علمی و فرهنگی در تاریخ علمی معاصر ایران درخشان کرد.

کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی رودهن این خسران جبران ناپذیر را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عج)، ‌مقام معظم رهبری، ‌بیت مکرم ایشان و به احاد ملت شریف و قدرشناس ایران علی الخصوص دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت عرض می نماید و از پروردگار سبحان برای روح بلند ایشان رحمت و مغفرت مسئلت می نماید.